Alegeri parlamentare pe 11 Decembrie

Editia: Daca nu votezi, nu ai rost.


http:// www. mediafax.ro/politic/iohannis-tolerant-nu-inseamna-tantalau-pacea-sociala-nu-poate-fi-rezultatul-votului-tip-referendum-15935823


http:// www.mediafax. ro/politic/liviu-dragnea-a-declarat-ca-sustine-organizarea-referendumului-pentru-revizuirea-constitutiei-la-primavara-15941761


http:// www.mediafax. ro/politic/alina-gorghiu-de-acord-cu-psd-in-privinta-modificarii-constitutiei-o-initiativa-legitima-posibil-referendum-in-primavara-15946448

Nu ma pricep sa pornesc thread-uri noi, dupa cum cred ca se observa dar o sa incerc, pe viitor, sa le fac mai bune.


Am observat in alt thread ca majoritatea romanilor vorbeau in engleza… cu alti romani. Incearca sa fi civil cu strainii care intreaba de tara noastra. Unul dintre felurile prin care putem incepe sa scapam de imaginea mizera care o avem in strainatate este sa facem o delimitare clara intre noi (Romanii adevarati) si animalele subumane care sunt tiganii.


Lucruri folositoare din thread-ul anterior (nu stiu de ce a scris OP in engleza dar mi-e sincer lene sa traduc - daca esti aici, stii engleza oricum)

The parties that have a shot to get past the minimum 5% threshold are:

PSD(Socialists with a nationalist tinge and a possible EU skeptic line up) 40% projected

PNL(Liberal EU puppets that should be hanged for treason, went so far to add the EU starts to their party symbol) 25-30% projected

ALDE(Libertarian and Conservative parties made a coalition and will coalition with PSD, they are nothing more than a party people make a coalition with to win) 5-8% projected

UDMR(Hungarian party that will coalition with PNL) 5% projected

PMP(Populist party led by a corrupt hack that though has come out against the media and Soros I don't trust him) 5-7% projected

PRU(Nationalist Party) 4-5% projected

USR(Bernie Sanders Socialists with ties to Soros) 5-8% projected


http:// www.tedoo. ro /arma-secreta-a-romaniei/

Other urls found in this thread:

britannica.com/topic/The-Gulag-Archipelago
archive.org/details/AleksandrSolzhenitsynTheGulagArchipelago
aleximreh.wordpress.com/2010/10/12/tiganii-din-fruntea-romaniei/
evz.
jurnalul.
discord.gg/qpVUyJe
twitter.com/SFWRedditImages

Alt partid de dreapta ar fi PRM insa toti stim ca in momentul de fata e o batjocura pe scena politica din cauza lui Vadim (bine a ca crapat).

Cum a zis un compatriot:

I want to believe lads.

communism was a mistake.

Pentru toti imbecilii care cred ca socialismul e o idee buna, care mentin falsitatea "comunismul ADEVARAT nu a fost incercat inca" - spune-le sa citeasca asta:

Aleksandr Solzhenitsyn The Gulag Archipelago: britannica.com/topic/The-Gulag-Archipelago

Ebook download:

archive.org/details/AleksandrSolzhenitsynTheGulagArchipelago

Salut.

Salutari.

deși e un text fascinant, e prea voluminos și complex de citit. leftiștii și normălăii nu se uită peste un text de 500 de cuvinte, ce să mai vorbim de unul de peste 1000 de pagini.

Recunosc, mi-a devenit drag profesorul canadian.


Oricine sustine asta ca motiv sa nu citeasca ceva, nu isi merita capul. Aversiunea asta de carti si informatie e nigger-tier, sau in cazul nostru, nivel de tigan subuman.

Oricum, speranta este:

Orice tigan pe care l-am vazut avea macar doi puradei. Am vazut niste copchile in autobuz care nu ti-ai fi dat seama de ce natie erau daca nu umblau cersind .

Cand ma gandesc la demografia pe viitor a tarii e ca si cum ai vedea un accident de masina super slo-mo. Oribil, dar you can't look away.

Te inteleg perfect. Nu cred ca este roman care sa nu fie familiar cu problema tiganilor. Vrand nevrand toti interactionam cu parazitii acestia.

Discutam cu niste prieteni recent si subiectul era: cum rezolvam problema tiganilor in Romania in mod realist? Dupa ce ne-am distrat bine vreo ora cu idei de lagare de concentrare, sterilizare si tot tacamul am ajuns la 3 pasi, legali si aplicabili cum putem sa ii extirpam intr-o generatie:

1a. Intai stergem numele de "rom" sau "rrom" sau ce pula mea vrea guvernul politic corect sa ii numeasca. Cauzeaza confuzie in tari straine care automat asociaza rom cu Roman - si le si da impresia acestor ciori ca sunt Romani. Gata cu "rom" - esti tigan.

1b. Tai capul. Toti "regii" si "bulibasele" si animalele care isi fac palat - sunt intr-atat de corupti incat ar fi incredibil de simplu sa ii bagi la parnaie sau, in cel mai rau caz, le tai veniturile ilegale pentru ca, hai sa fim seriosi, toti stim ca nu fac mai nimic legal.

Trebuie inceput cu ei deoarece acesti "regi ai mocirlei" sunt punctele de convalescenta pentru restul maimutelor. E ca un film cu vampiri mai vechi, daca il omori pe lider, restul sunt redusi la animale fara directie. Tiganii sunt un swarm needucat si barbar, dar folosit cu eficienta de animalele din palate.

Nu doar ca ar arunca tiganimea in haos, dar ar si elimina legaturile dintre tigani si politica - ceea ce , dupa cum am vazut, sunt multe.

Partea cea mai buna? Ii elimini conform cu legea, deci nimeni nu se poate plange la drepturile omului sau alt rahat de genul.

2. Tai picioarele: Dupa ce ai eliminat capetele tiganilor si populatia lor e dezorientata, le iei copiii. Toti stim de faimoasele cartiere de tigani. Toti am intalnit copii cersetori. Baga bani in serviciile sociale si militarizeaza-le, in sensul ca ii trimiti in toate mahalalele astea sa le ia copii care in mod clar sufera.

Da, umplem orfelinatele, insa acolo macar ii putem forta sa se asimileze cu populatia si sa devina cetateti productivi, sau cel putin, sa nu fie destructivi.

Fara urmatoarea generatie, tiganimea isi pierde continuitatea. Generatia adulta o sa dispara, si generatia noua va fi asimilata intr-atat incat nici nu o sa se mai identifice ca tigani.

3. Patrule non-stop in zonele infestate de tigani.

Trimiti dube de jandarmi si masini de politie sa patruleze aceste cartiere constant, pentru a baga in ei frica. Pasul acesta va fi necesar dupa pasul 1 si 2 deoarece iti dai seama ce haos si chimpout o sa cauzeze.

La sfarsit, pe cale legala, le-ai luat liderii, le-ai luat viitorul, si ii tii in frau, in timp ce populatia lor scade si modul lor de viata degenerat dispare.

fuck that shit.

tara e a ta si n-are nimeni dreptul sa zica ca nu poti gaza tiganii daca vrei. atata timp cat poporul tau e de acord, gazeaza-i. Fara jumatati de masura.

HOLY SHIT

VLACHS USING THE INTERNET

Sunt de acord cu tine, insa care sunt sansele ca metodele propuse de mine sa devina realitate vs metoda ta?

Rezultatul e acelasi, insa un tinganocaust e o fantezie frumoasa, pe cand a ii extirpa metodic si legal poate deveni realitate.

La punctul 1 cu bulibasele , daca te ataca cineva nu spui "Tai capul tiganimii, fara de care corpul alearga ca o gaina decapitata" spui: "Pur si simplu aplic legea. Sunt suspecti de trafic de arme, droguri si persoane. Sunt criminali, atata tot."

La punctul 2 cu copiii, daca te ataca nu spui "Extermin cucotii tiganilor" spui "Salvez copiii crescuti in conditii inumane".

La punctu 3 cu patrulele, nu spui "Tin maimutele in lesa , ca maimutele inteleg doar spaima" spui "Pastrez pacea, si ii apar de violenta".

Populatia va accepta curatarea tiganilor, daca le-o prezinti in termeni rationali.

aleximreh.wordpress.com/2010/10/12/tiganii-din-fruntea-romaniei/


N-ai cum sa scoti din ei intr-o generatie cea ce a lucrat natura 100 de generatii sa puna . Dar la urma urmei, orice schimbare tot e mai buna decat traiectoria curenta.

Frumos spus, si adevarat. Insa, precum la pitbull care e nigger-ul cainilor, le poti reduce impulsul genetic de a fi animale, si poti sa le intorci energia spre ceva productiv.

Niciodata nu vor fi ca noi, dar putem cel putin injumatati predispozitia lor genetica de a fi ciori.

Acum citesc blogul.

Dap. Cu aceeasi metoda ne lupta si astazi inca. Uimitor.


Alex Imreh - voi nota acest nume. Imi fac o lista cu nume de oameni care au curajul sa vorbeasca despre subiectele astea, pentru posibila viitoare recrutare in orice miscare nationalista reusim sa ne adunam.

Țiganii prosti merită ceea ce primesc. Nu, du-te departe, Andrei Andreiscu, eu nu am un euro pentru tine. Obține un loc de muncă poate țigan.

...

Alta perla ce merita salvata pentru thread-uri viitoare pe care am luat-o din un thread trecut:

evz. ro/reteaua-soros-bani-pentru-organizatiile-civice-1.html

Daca mai aveti voi chestii de genul, postati. Incerc sa le adun.

Ăsta e agitprop din perioada interbelică pornit de lobby-ul țigănesc care pe atunci era foarte puternic.

Nu, într-o lume ideală ar merge să faci cum făceau americanii cu copii indienilor sau australieni cu copii aborigeni. Dar cultura și mentalitățile s-au schimbat prea mult ca să se mai permită chestii din astea și nu vrei să-ți pui tot Vestul în cap.
O idee mai bună, și mai ieftină, este tăierea tuturor ajutoarelor sociale, dar evident că asta trebuie aplicat uniform, adică tai toate ajutoarele sociale pentru toată lumea.

Sunt de acord cu punctul 3 mai ales că funcționează(vezi NYC după Giulliani) și nu-i vorba de băgat fricat în ei, ci de menținut ordinea și asigurat liniștea comunităților (aici intervine și problema că poliția este foarte praf, cu 90% milițieni și 10% polițiști nu faci treabă).
Ceea ce foarte multă lume nu știe este că țiganii se împart în 11, sau 13, clanuri (nu mai rețin exact câte). Sunt ursari, lingurari, căldărari etc.
Problema este că cei mai violenți, modoranii, sunt și ăia care fac cei mai mulți copii.

În fine, țiganii sunt cea mai mică problemă la alegerile actuale și dacă vrei să scapi România de un dezastru demografic votezi pentru un partid, sau pentru oameni, care o să elimine toate ajutoarele sociale ptr familii și în locul lor o să ofere scutiri de taxe pentru familiile care fac copii (evident aceste scutiri țin doar până când copii ajung și ei adulți).

Revenind la alegeri.
Părerea mea este că trebuie să vezi oamenii care candidează, să vezi ce au în cap și să îi votezi, indiferent de partid.
Pot lua USR-ul ca exemplu. E destul de clar pentru că Nicu Șordan și al său partid încearcă să fie noua stângă și să fie partidul progresist. Bănuiesc că nu trebuie să explic de ce e o idee foarte rea să importăm progresismul.
Totuși în USR se găsesc niște oameni de dreapta, conservatori cum pare a fi Clotilde Armand, sau libertarieni cum e Claudiu Năsui.

Oui oui bonjour de croissant

Bun si detailat raspuns, insa taierea ajutoarelor sociale - pe care, dupa cum ai mentionat si tu trebuie sa o aplici la toata lumea - pare mai greu de acceptat de populatie decat pur si simplu servicii sociale care intra peste tigani.

Populatia nu va accepta sa renunte la ajutoarele sociale, pe cand ar fi de acord sa iei in vizor doar un anumit demografic care oricum nu e agreeat de marea majoritate, si in acelasi timp toata lumea se poate simti caritabila si moral superioara (salvam copiii).

Tu propui: >renunta la ajutor social

Trebuie sa mentionez ca eu sunt de acord cu asta doar ca nu va fi acceptat de o populatie si asa saraca.

Eu propun: >salvati copii romi de conditii de trai inumane

Acelasi rezultat, doar ca metoda ta, presimt ca va coaliza tiganimea intr-o revolta violenta, si va si face rau puietului de tigani, care o sa devina cel putin extremist anti-roman/anti-albi.

Vezi


jurnalul. ro/stire-tigan-in-loc-de-rom/propunere-jurnalul-national-tigan-in-loc-de-rom-145427.html


Inteleg ce spui. Sunt curios, tu cu cine vei vota si de ce?

Apropo, tomcai am citit asta:


evz. ro/presedintele-iohannis-a-promulgat-legea-ceremoniilor-oficiale.html

Scuze de OC de rahat, dar macar am incercat.

Da asta e altă problemă.
Totuși în ultimii ani din ce în ce mai mulți români au devenit libertarieni în gândire fără ca ei să știe asta.
Întreabă pe oricine pe stradă câți din banii lor vor să dea pe taxe sau întreabă-i ce părere au despre ANAF și o să te convingi.
Eu nu propun ca reformele astea să se facă acum sau în următorii 5 ani. Ăsta e un plan de 20 - 30 de ani.
Și o altă mare problemă este că nu mai există un partid conservator în România care să valorifice electoral nemulțumirea asta. PNȚ-ul a murit odată cu Coposu.
Și problema cu libertarienii este că mulți dintre ei tind să o dea pe ateism edgy din ăla canceros. Iar ateismul în politică pur și simplu nu merge într-o țară unde 85% din populație se declară creștin ortodoxă, iar 97% se declară creștină.
E ca și cum un măcelar și-ar certa clienții că nu sunt vegetarieni, poți avea cea mai fragedă carne din piață, dar nimeni nu o să ți-o cumpere.


Iniția voiam să votez cu Băzeus și PMP, dar atacurile lui asupra justiției și pe urmă fuziunea UNPR m-au făcut cam reticent să pun ștampila.
Cunosc niște oameni buni din PMP prin Bistrița-Năsăud și știu că acolo o să fie bine. La fel, organizația din Bârlad a PMP-ului era foarte bună, și conservatoare, dar toți și-au băgat picioarele și au plecat când a fost anunțată fuziunea cu UNPR-ul.
Iar arcuma am alfat că la mine în județ au pus pe liste un fost coleg din liceu care în clasa a X-a (prin 2002) a luat Passat-ul lui unchisu' la o plimbare prin oraș și la final l-a băgat într-un stâlp cu 80km/h.
Pe o stradă de lângă procuratură.
Și Passat-ul era „adus” din Ungaria.
Și pe lângă toate astea cred că e candidat fix în colegiul unde votez eu, deci șansele să votez cu PMP-ul sunt din ce în ce mai mici.

PNL-ul are niște oameni decenți, dar vin cu bagaj și atașați de oameni care nu așa de decenți.
PSD-ul a venit cu aceeași deputați și senatori care candidează în fiecare an.
Și spre supriza mea, cei de la USR au venit cu un candidat pentru Senat și trei ptr Camera Deputaților despre care nu știu nimic încă.
Deci din ce văd eu, am de ales între PNL și USR. Acuma să văd care-i cancerul cel mai mic.

De regulă se folosește typeface Impact cu stroke negru de 4 sau 6 pixeli.

make it danker

Am dat peste board-ul asta facut ieri, ne luam catrafusele acolo?
>>>/ropol/

Well my dudes, I'm Portuguese and I'm in an international line of business. I'm working abroad and I'm thinking of moving to Romania for my next gig 1 or 2 years from now.

I got along pretty well with Romanians back in my country. You guys seem to have been implementing some responsible economic policies and seem to be fairly anti-commie.

One of the reasons I'd love to go there is because the language is much closer to mine, unlike the slavic place I'm at right now. And you seem to enjoy fellow Romanics/Latins. Not to mention the more social atitude, even if a little more manipulative, compared to other Eastern European places (from what I hear coming from fellow Portuguese who went there, they speak of that familiar latin warmth we are used to).

I have the intent to visit soon! I really like it in Eastern Europe, and to have it with more similarities to my native land and culture seems delightful.

I was wondering, how do you feel that the country will continue in the near future? Will it keep going further away from leftism? Because I'd hate to fall in love with a country only for it to dive into a leftist crysis.

Oh boy here comes the derailment.

To answer you, tho: only time will tell. We're way too polarised as a people for any coherent belief, although the rural part of the country is batshit conservative. The positions of power in our country are obtained/maintained either through corruption OR foreign intervention (still counts as corruption in my book).

I hope that Trump intervenes in a positive way then.

Sorry for the derailment, but it's both a way for me to ask a question that was on my mind for some time, and to help bump the thread so more people can join in the overall conversation before the thread just slides into oblivion.

And if the rural part really is batshit conservative it seems like the right place for me, after I'm fluent in Romanian of course. Thank you!

Discord server where we gather: discord.gg/qpVUyJe