Velkommen

Norwegian nationalist thread.

Det er på tide med en solid nasjonalbevegelse i Norge!

Vi har laget en gruppechat med formål om å diskutere en potensiell norsk ungdomsgruppe, og en generell tenketank for norsk nasjonalisme.

Vi bruker forøvrig Discord, men flytter mulig over til telegram eller et annet sikrere alternativ etter hvert.
discord.gg/BEsbawy

Bli gjerne med om du er interessert.

Other urls found in this thread:

document.no/2016/09/30/fantaserer-nytt-parti-hoyre-frp/
twitter.com/SFWRedditGifs

Bump

bump so fellow anons see but you should post on nord/pol/ thread or /nord/ board

Swedish hurts my brain tbh.

Welkom nikker alles goed?

If i marry emelie nereng can i become a norwegian citizen?

answer quick pls

t.kaas

Hoeveel wodka drinkt een wiking als hij wint van een waal?

What's up, fjord-niggers?

How are the demographics, how fares the Nordfront?

How much beer have you drunk tonight?

Dit is nu een neder/pol/ alleen nederlands praten aub.

that's racist yo

De nederlanders zijn kanker, hoewel.

Tää on ny apustaja-lanka.

Ikje mye norsk her nei.

Listhaug for statsminister, y/N?


Get in line, user.

Nå er det ikke hver dag jeg ser nordmenn her. Så det er et kjærkomment syn.

Nordmann her.

Vi trenger et nytt nasjonalkonservativt parti på linje med Nye Borgerlige i Danmark som kan presse politikken mot islam- og innvandringsskepsis.

document.no/2016/09/30/fantaserer-nytt-parti-hoyre-frp/

Jeg tror imidlertid at vi er kommet såpass langt i prosessen, og at nordmenn er såpass late og likegyldige at vi skal inn i en større nasjonal krise før endringer eventuelt skjer.

Dessuten står ikke denne kampen i Norge. Norske politikere er en kork som flyter med strømmen.

En Trumpseier vil bety mye. Flere islamskeptikere ligger an til å vinne valg i Europa. Frankrike står ovenfor en borgerkrig.

Det så mørkt ut i 1939, men når vi kastet appeaseren Chamberlain og erstattet ham med Churchill fikk de kreftene som ville konfrontere nazistene direkte vind i seilene og resten av historien kjenner vi.

Når det helvete islamofascismen ønsker å innføre i Europa blir åpenbart for folk flest vil forhåpentligvis vi også få et skifte fra naiv appeasement til krigsvilje, og da har vi en sjanse til å ødelegge både islmistene og kollaboratørene på venstresiden en gang for alle.

why even life

So is this the dutch-norwegian orgy thread?

Very pretty, but she's a leftist though (So it seems)


lol

Ik wil neuke een sexy noors meisje

Was thinking of visiting Norway, how are you guys towards Americans?

I'm a southerner, not some liberal cuck btw.

Polite sage for my off-topic post.

I saw an american nigger on a bus once, he went on a rant at the phone how racist norwegians are and that he hopes isis will bomb us and shit smh tbh.

Our sluts look like a shite

I was sad to find out about that when I found out who she was after that "yellow fever antidote" video. You could never trust a woman that has been to africa

Det me trenge mest av alt e ein fullstendig kollaps av ARK og resten av propagandaapparatet i media. Folk e late og likegyldige som lemen, og mye av dette skyldes jo nettop at folk har blitt flaska opp med at Norsk media liksom ska væra heilt magisk upartisk og ukorrumpert, nevermind det faktum at NRK årlig får masse offentlige klager om dårlig presseskikk. Og vips så begynne folk å tro på den ensidige fantasiverden som det venstreradikale pakket i media servere, og ingen gidde vek å gå te opprør når alt e så flott og rosenrødt?

Feige som de e så sjer det nok enda mer kursendringer når resten av Europa lukke opp Overton vinduet og slippe te litt frisk luft, og når avisane og TV stasjonane sitte utmagra med sugerør i statskasså etter lesere og seere falle fra.

Einaste me kan gjøra for nå e vel å stemma FRP. Nå når dei i det minste har droppa EU supporten sin så kan me endelig støtta dei uten dårlig samvittighet.

Noken her som e medlem i motstandsbevegelsen btw? Virke som dei slite litt me dårlig fokus, særlig etter at dei absolutt sko dra stunt mot homsepisset her forleden. Burde vel kunna gå an å prioritera og velga dei viktigaste kampane fyst. Med mindre dei bare satse på å virka mest mulig ekstreme for å legitimisera dei andre, mindre ekstreme på høyresidå?


Certainly seems like she's a leftie retard. I suppose I could find out by reading her blog, but there are more than enough more interesting things to do than read a fucking "rosablogg". Like bashing my head against a wall, for example.

Fjeldaber

Most people like her chose political opinions only because they are fashionable.

Psh, bakkeaper. Kor høyt e det høyaste "fjellet" deres igjen?

20 meter.

confirmed flat earth society.