CRO/pol/ nr.1 (official) - Zrinski edition

Making a new thread since will reach bump limit soon


Nikola Šubić Zrinski
Forget the bearers of false memes, this is how you remove kebab IRL

https:// en.m.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Szigetvár


NAVIK ON ŽIVI KI ZGINE POŠTENO

Also, elections..

Other urls found in this thread:

zamolcanaistra.eu/1-6.asp
archive.is/KK0fB
archive.fo/TmIdN
en.metapedia.org/wiki/Vaeyah_Legends
m.spiegel.de/international/europe/a-1085326.html
mobile.reuters.com/article/idUSKCN11L26P
twitter.com/SFWRedditImages

Slovenian from previous thread here.

zamolcanaistra.eu/1-6.asp

Have a good thread.

...

Imam neke prijedloge za ovaj i buduće Hrvatske threadove

1) Svi pišimo na hrvatskom, tako možemo izbjeći i ignorirati većinu trolova iz drugih zemalja koji žele zaustaviti ili preusmjeriti priču
2) Držimo se generalne tematike Holla Forumsa (podržavanje ljevičarskih stranaka ili pokušaj divide and conquer unutar desnih stranaka se trebaju ignorirati)
3) Raidovi na ljevičarske antifa kolumnistice/kolumniste/novine se podržavaju i predlažu. Ako imate informacije o ljevičarskim propagandnim mašinama stavite slike i informacije tako da možemo ih zajebavat.
4)Ignorirajte divide and conquer kao ovaj

Croatian elections ended yesterday. It seems cuckservatives will remain in power. Dude weed libertarians and alternative right (not the internet kind) got more seats than before.
Nobody is really happy with results beyond denying leftists smugness.

Itko posebno nezadovoljan/zadovoljan izborima?


top cuck
Sam da znaš, redovito imam cure iz Slovenije ovdje u posjetima. Frend mi isto završio s slovenkom i preselio ju u Hrvatsku. Ukrast ćemo vam sve žene, dragi moj.

To ce nam mozda pomoci kod ovih mladjih planinskih Zidova, ali zahvaljujuci Gaju cemo i dalje ostati na udaru Deretic-tier Srba. Engleski je bitan i zbog toga da se mozemo obraniti od lazi ovih potonjih zbog kojih nas sad veliki dio Holla Forums-a gleda ka nekakve Zide jer smo skupa s kikes le ruined muh Yugoslavia i jer su oni le remove kebap XD XD

jeste li vi normalni?

Not D&C, but you have to give Istra back. Piran bay is ours. Also no more terrorists smuggling or you get a wall.


That's some shit tier bants, Hrvoje.

Anyhow, I'm not going to derail your thread, have a good one.

Dakle izgleda opet vlada da ce biti HDZ - Most.

Sto mislite Cro/pol/ hoce li ovi izdrzati dulje od godinu dana?

Go fuck yourself

Ne izgleda dobro. Imamo na celu drzave Briselskog Plenkija i hrpu kvazipatriota koji zastitu granice smatraju pizdarijon. Jebes to!
Nadan se da ce u sljedecih par godina Paraga naci nesto love da digne HSP 1861 ponovo na noge jer je jedini glas razuma u ovom ludilu, a u zadnjr vrime se aktivira.

Mene više brine da je HČSP omladina otišla iz stranke pred koji mjesec. To znači ili da će otvoriti nešto novo ili da smo izgubili radikalne mlade u politici. Nesviđa mi se. I dalje sam za njih glasao.

Come on now, neighbor. Don't be mad.

Ja nemogu vjerovati da u drzavi za koju nam ((strucnjaci)) i ((mediji)) govore da se dogadja "revitalizacija ustastva" da nema jedne postene desne stranke.

Tih HSPova ima toliko da prosjecan covjek vise mislim ih ni nemoze nabrojati sve, i od toliko desnih stranaka da jedino HDSSB ulazi u sabor u kojemu je vise manje nebitan.

A mislim da nije uopce upitno da je jedan dobar dio Hrvata desno. I to ne mislim HDZ "desno" nego desno desno.

Je, to je bormeš velik problem kaj imamo, i još k tome se za HDSSB nemre glasat svugde je isto u kurcu, i ak ima smisla pošto je to stranka za Slavonce.

Da, ali glasaju na autopilotu. Trump nije dobar primjer, ali kako je on preokrenuo stvar dajući ljudima viziju, trebali bi i mi s desnom desnom strankom. Pohrlili bi ljudi. Valjda trebamo početi s nekakvim aktivizmom. Volotiranjem, uređivanjem, potajnim batinanjem antifa etc.

Ako budemo pisali na Hrvatskom lakše ćemo prepoznati srbe.

Nije važno kako nas ostatak Holla Forumsa gleda sve dok mi ostajemo na temi i Raidamo ljevičarske novinare

...

Most će na kraju kao bušilica sa dijamantnim vrhom, malo po malo, odlomiti i slomiti HDZ. Ako ne ovu godinu iduću će.

Ja vidim petrova kao čovjeka koji zna šta radi. Ne dajem dugo Andreju vremena.

Koja su tvoja mišljenja o mostu?

...

plenki je obicni euro-aparatčik, smijesno mi je sto on predstavlja neku desnicu, iako samu kukservativnu.

I demokukčani v Njemačke su zapravo rogonjokonzervativci. A sad gleč recimo Fidesz v Mađarske, i oni su rogonjokonzervativci v usporedbi z Jobbikom, al usporedi ih z skoro bilo kojom "desnom" strankom v Evrope i to je kak nebo i zemlja.

na ovu temu sam nedavno procitao solidan clanak:
A Smear Campaign against Croatia
archive.is/KK0fB

There was a yugo/pol/ once here. Don't tell me that you are still butthurt at each other.

Most je trošio više vremena na internu politiku ovaj krug. HDZ zbog svoje glomazne veličine i resursa je jednostavno "primao udarce" i ignorirao Most. Idući put možeš očekivati nekako drugačije glasanje.

Filtrirani

It doesn't work because we're worlds apart. You try having a US/Mexico Holla Forums

Evo to se dogodi kad dvoznamenkasti IQ lajbek ne zna ni narječja v vlastitem jeziku.

kek

Nauči hrvatski cigane

Pa ti ljudi su bolesni.

Meni niti mirise, niti smrde iskreno. Trazili su zadnji puta MUP i dobili ga i s time nisu napravili nista, a ima materijala.

Sve istrage koje su se vodile, kao da su u potpunosti zamrle, vise nitko ne prica o npr Mamicima, a kamoli o nekim ozbiljnijim stvarima koje bi se trebale rijesiti.

Presuda Perkovicu u kojemu je sud u Munchenu otvoreno optuzio Hrvatsku da nisu u potpunosti otvorili dosjee Udbe kao da su prosli bez reakcije od strane vladajucih, Most included. Da vladajuci su pricali o potrebi lustracije, o kaznjavanju zlocina, ali kao i obicno to je ostalo samo na praznim pricama.

archive.fo/TmIdN
AHAHAHAHAHAHA

S jedne strane mi drago i nadam se da su u pravu, a s druge su potpuno ludi.

A ovo nije D&C? Btw, you can have all Slovenian hoes if you want them, it is national purge for Slovenians.
(najebo sam se hrvatica i ništa nije bolje, nego poštena slovenska arijka, kod nas jih ima 15%, a kod vas negde 5%, pomiri se s time, zato ste zaostala zemlja, jer je 95% naroda kod vas dva puta prepečenih)

Thesis + Anti-Thesis = Synthesis
(Potraži ovo)

Njihov plan je da naprave "primjer" od ikakvog nacionalističkog i desničarskog govora u Hrvatskoj. Ovo su prvi stadiji koji su bili u svakoj državi, socijalni ostricizam i "sram" za ljubav prema svojoj domovini.

Molim lepo, spominjam se na Hrvatskom i od kad su ti to kajkavci cigani? Jedini koji je cigan si ti, ti bi trebal male stareg železja dati?

Ko jebe (((The Guardian))), kod njih je svaki ko ne mrzi svoju državu i koji ju neće uništit i genetski i duhovno i v svakom drugom pogledu sledeći Hitler.

O tom gamad samo priča puste priče. Što više čekaju? Da sve komunjare umru ili otiđu u mirovinu prvo?


Koliko mogu lagati. Rekao bih da je to neviđeno da takve stvari nisam čuo ovdje.

lel
jebal židov židinju
in to so potem hrvaško-slovenski odnosi…

Koliko mi na kurac ide ova drama oko ŽZ-a.

Drži se teme i pričaj hrvatski, cigane.

Kajkavski je pravi Hrvatski. Štokavski je isto ali je pre blizu Srpskog. Uzeti ga za službeni je bila pogreška.

Ako se sijećaš drame oko Mosta malo ranije ove godine onda se sijećaš i razloga (tj možeš naslutiti).

HDZ i SDP imaju u cilju i želji da unište iznutra svaku opoziciju koja đođe blizu vlasti.

Barem da te svi mogu razumjeti

Naj zabiti i čakavski, i on jen od pravih Hrvatskih jezikov, kaj se tiče štokavskog, dost drukčiji je ovaj koji koriste regionalni, takreči autohtoni štokavski od književnog, a književni je taj kaj je male preveć blizu srpskog, al to je zbog razlogog koji nisu tolko vezani oko štokavskog narječja.

Kaj si još navek guzobolan?

Može li mi netko reći neke detalje vezane za navodni nadolazeći film o Domovinskom ratu?

di su gole tete?

Just wanted to say I was in Dubrovnik this summer and it was awesome.

Tu se varaš. Pravi hrvatski ti je Čakavski. Pravi Hrvati su jediono oni iza Velebita. Kajkavci so u principu Slovenci/Slavonci/Slovaci. Štokavci su ljudi, koji su jedini došli na Balkan iz Zaporožja (Ukraina). U tu grupu spadaju i Srbbi, Bugari, Makedonci.
Ne treba gledati na sadašnje granice, nego na izvor Slavena. Severna grupa je došla na teritoriju Balkana iz područja današnje Poljske. To su bili pravi "Slaveni". Srednja grupa je došla iz područja današnje Ukraine. To su štokavci. A južna je grupa došla iz područja severnog Crnog mora - Anti.
Dakle, postojale su tri grupe izvora "Slavena". Vendi, Sklaveni i Anti.
Čakavci su praskupina, koja je ostala relativno izolirana, zbog nepristupačnog terena. u principu je to mešavina starijih Ilira in novodošlih Chorobata.
Ako nekog to zanima, mogu detalnije…

only croatian pls

zar "vendi" nisu zapadni slaveni?
jesu li cakavci vendi ili "slaveni"?

Je, pak se matramo nekaj…

sto me nasmija

That's nice. Should've went beyond Dubrovnik. There's a lot more to both the coast and coastal mountains.


Kad gledam I2 gene koji spadaju starosjediocima, najviše ih ima u Hercegovaca koji nisu čakavci i na otocima, dok ga kod nekih čakavskih gurpa na moru ima puno manje. Ne odbacujem to što govoriš, ali trebao bih objašnjenje.

Kako bi vi opisali što to znači biti Hrvat kad smo tako drugačiji? Katoličanstvo, mit o Hrvatskom kralju Tomislavu i borba protiv Turaka meni padaju na pamet kao ono što nas je povezalo. Misli li itko da ćemo se raspasti opet? Možda Istra ode?

Za kog ste glasali? Ja za most.

moguce.

Vendi su najsevernija grupa "slavena". Tu Slavene dajem u navodnice, jer je to lingvistički pojam, a ne nacionalni ili etnički.
Vendi su grupa, koju karakteriše izmešanost sa germanskom grupom. Tu so znači Česi (Boii), Latvijci, Litvanci, Lužički Srbi (Lugii), Slovenci, Slavonci (kajkavci)..
Dakle, "Vendi" su etnički pojam, a "Slaveni" lingvistički. Slaveni kao nacija ili etnicija ne postoje niti su ikada postojali. Izumacija su komunističkog režima, koji je htio udružiti te lingvističke grupe u "Veliki Sovijetski Sajuz".
A to bi bilo jednako, kao kad bi sve germane naterali u jednu državu samo zato, kaj govore slični jezik.
Dakle, Vendi su etnicija i historijski pojam, kiji udružuje severno slavensko jezikovnu grupu. Ali ne samo lingvističku grupu. Vende karakteriše relativno visok procenat izmešanosti sa germanskom grupom. Dakle, procenat nordijaca je relativno visok u odnosu na srednje ili južno slavenske grupe.

kaj da nebi
je pak sunce krivo kaj ste črleni

Can you fuck off with your irrelevant containment threads? If you want to circlejerk go to cuck/pol/, i'm not coming here to watch relevant threads get slided by your slavshit gibberish posts.

ok hvala

iz kog grada si?

Da, između ostalog te stvari koje si nabrojil su one koje nas povezuju, nadam se da se ne bumo raspali jer ko država i narod imamo pravu različitost, ne sam kulturnu i lingvističku nek pak i geografsku, to uopće nije ono kaj se denes propagira kak različitost iliti importiranje kmica i pustinjaka.

butthurt brit/pol/ poster detected

Haplogrupa I2 odvojila se od I1 za vreme izbijeglišta za vreme ledene dobe, dakle, najmanje 25 000 godina unazad. I1 i I2 su originalne - Evropske (kromanjonske) grupe lovaca i nabirača.
Haplogrupa po definiciji nije odredjivač fenotipa, nego samo dobar statistički indikator. Dakle, kod karakteristika populacije, ne možemo se totalno vezati na neku haplogrupu, jer je stvar komplovanija od toga. Na primijer, tzv. founder effect. Bijelac je došao u Afriku, napravio dete crkinji, a to dete je izraslo u uspešnog jebača, koji je bio zbog svetlije boje kože pozitivno selekcioniran. Za par sto godina, cela populacija crnaca može imati haplogrupu tog jednog bijelca - osnivača.
Ali kod Hercegovaca to je drugačije. Oni jesu ostatki kromagnonaca, koji su se u ta toplija područja Balkana zatekli za vreme poledenitve Severne Europe. Oni jesu veoma čisti kromanjonci. Zato ih karakteriše visina i gromaznost.
Oko Hrvata ima više teorija.
Glavnina Hrvata dolazi iz južnog područja Poljske, tamo su se zvali "Beli Hrvati". Teorija Iranskog porijekla mi je poznata, ali je upitna. Naime, u jeziku nedostaju riječi tog izvora. Eto, srbi imaju svoju "skitnicu" od Skiita, poluiranskog izvora, a hrvatska je reč "lutalica", koja je severnog izvora.
Vera je tu nebistvena. 1000 godina unazad, Abrahamsko - židovske religije na tim prostorima nisu postojale, dakle, tu nije riječ o autohtonosti. Tu je došlo do te schizme izmedju katoličanstva i pravoslavlja na tim Europskim prostorima, a radi se o ubozu jebene židovske religije.
Mit o Tomislavu sličan je mitu o kralju Matjažu. Mladim ljudima to više ništa ne znači.
Raspasti? Trenutno smo u fazi raspadanja. EU je mišljena kao raspad etnicija. Ako se tako nastavi, ljudima če biti svejedno za granice. I to je potpuni rspad.
Istra? U Istri ne žive Hrvati, nego komuniste. Isto, kao kod nas. Oni bi napravili svoju komunističku republiku, da je to moguče.

New York. Ali poreklom iz Slovenije.

I think, Brit/pol/ is around 2000 right now. Whats your problem? Cant understand a fucking word? Cant help. We dont speak yiddish.

Jebote, napravite slo/pol/ i tamo pizdite.

Samo sam odgovorio na par pitanja, ako nisi primetio, i trudim se pričati hrvatski. Ajde onda, ako nisam poželjan…

Hvala na odgovorima, prijatelju.

jel se mozda zoves melanija?

kek

Ko god je zainteresiran za pravu povist etnogeneze hrvatskog naroda, mora se prvo upoznati sa sadrzajen i znacenjen Veyskih poveda ili legendi napisanih na jednom specificnom cakavskom dijalektu (Starohrvatski?) koji se govori na otoku Krku, a danas je gotovo izumra.
Oni koji su malo bolje upoznati s Arijskin mitovima, Vedama (Veye?) i migracijama Indoeuropljana ce ostati zapanjeni!

en.metapedia.org/wiki/Vaeyah_Legends

Na kraju WW2 ogroman dio govornika ovog vida HR jezika je poubijan ili zastrasen kako se ne bi doznala istina o tome kako je HR povist puno starija od vremena i hipoteza koje nam je nametnila YU historiografija jer se kose sa idejama panslavizma i jugoslavenstine.

Takodjer, nemojte biti debili i svadjati se s ljudima koji imaju namjeru normalno diskutirati ma bili oni Slovenci, Srbi ili neki ini… Svi smo tu s istin ciljen!

Nekoliko korekcija na osnovu knjige "Hrvatski vladari od sredine VI. do kraja IX. stoljeća" (Ivan Mužić):

Pitanje je što u današnjem kontekstu se naziva Hrvatom. Oni što su u stoljeću šestom i poslije nisu naprosto naselili teritorij već su ovdje zatekli domaću populaciju, koja se nastanila ovdje još prije ledenog doba, dakle mnogo tisućljeća prije svih ovih zbivanja.
Ovdje nastaje problematika Hrvata, jer ako ćemo Hrvate nazivati doseljenicima, bilo Ostrogotima ili Sklavinima ili kome trećem, tada većina populacije RH genetski nisu (primarno) "Hrvati", već neki puno stariji narod koji bi u tom slučaju od strane Hrvata bio osvojen. (?)


Ako misliš na period Hrvatske etnogeneze na ovom području, tada su stvari malo drugačije.

Uglavnom, ako je vjerovati autoru, domaća populacije je bila veoma kršćanska.

Does Croatia have any plans to secure/build wall on border with Bosnia? Northern Bosnia as far as I know is populated by isis.

Maybe it's just me, but I feel really uncomfortable with isis being less than 10km from Croatian border…. HDZ has plans to protect Lipa Naša?

You're trying way too hard, get some help.

Very well said.

Nope


HDZ and SDP are same shit, different flavor. Lazy corrupt politicians that startprojects last few weeks of their mandate in order to garner votes.
As far as I am asked, HDZ isnt right wing or pro Croatian, its main goal is covering their asses and looking out for themselves while free ridding on nationalistic urges and desires of Croats. Somewhat like controlled opposition, but on national scale.

Btw, most Croats are asleep atm

Nice trips. Trying? What.
From what I've seen and maybe you can correct me but Isis is next to Croatian border. m.spiegel.de/international/europe/a-1085326.html feel free to correct me, but I thought Croatians were patriotic. Hence the question

Cheers man. Balkan related issues interest me as they're very much cruicial to Survival of Europe. Frontline if you may

Ties come from Croatian mercenaries that killed hordes from Ottoman empire feel pride whenever you west one

Wear*

Can I be honest? I think Croatia should build wall or something on border with Bosnia.

Yes, it should. But we have no power over that. Go write to our prime minister.

I'm Australian, third gen not really fluent in Hrvatski, thanks for responding m8. Croatia is obviously Catholic. What I perceive as biggest threat to Croatia at least are not serbs but i-sis towns in northern Bosnia

Let me just outline this:

They are mostly dormant and stay in their own little cut off villages, borders are nicely controlled (not heavily though :/)

What I think the biggest threat to Croatia is biggest and fastest "pussification" operation of Yuri Bezmenov type sociial subversion. Outsiders are pushing so fast and so hard on Croatian shift towards the political left (a general theme over all of Europe and west) that mostly right wing Croatia is going to crack under pressure in my opinion.

Not to mention corrupt cuckservatives HDZ that are getting pussywhipped barely (by slight margin of voters) by MOST which makes the whole political aparatus stall and freeze, putting more pressure on people (which shows in number of voters).

For "normal' Bosniaks they can still go through remember they're not a threat, Croatia is beautiful protect it


This seems to be a staple in not all central European countries but USA as well. Cuckservatives are failure, now it's our time. All of the very best to Croatia(ns).
Remember that Serbia and Slovenia are facing the exact same issues. Bosnia even worse.

In fighting between ex-yugoslavian countries are orchestrated by leftist sensationalist media or corrupt politicians ridding off of nationalistic urge of "Greater Serbia" or "us vs them" in Slovenian example.
Its mostly meaningless banter that dies off and is only there to sidestep from real and important issues the whole region is facing.

Thanks for your wishes you strayan shitposter. Dont troll the kiwis too much.

Bosnia has been getting fucked way harder. They don't have problems like other countries. They have far worse problems, saudis et all… Thanks for honest replies m8s. Balkan = strong

...

Cheers,
All the best!

Thread is very far from autistic. Infact It's very informative and level-headed. Maybe not britpol pph, but quality > quantity

Pogledaj ovaj par kretena. Ponašate se ko kmice.

A za ovaj thread. Nadam se da se ovo ne pretvori u pederski krugodrk kao brit/pol/. Jedan savjet. Kad napraviš novi thread izostavi broj.

I must say, I noticed this. They are trying to culturally "free" you. Looking at HTV, The Voice, Big Brother, shit like this. Absolutely disgusting.
Croatia has beautiful culture. You don't need to be (((americanised)))

I don't even watch television anymore. There is nothing on it that's worth it. I'd say the local branch of RTL is the most degenerate channel we have at the moment with HRT trying their hardest to match that shit. I think that Big Brother shit was on RTL. Now HRT3 used to show old serials and movies, but now it's a pozzed commie channel for hipsters.

You know, I find that revolting. A nation as culturally rich as yours, and they try to fucking "muhburger" you. Absolutely revolting. Indira Radič and that fatman can choke on dick and fuck off.

serbs are the least of our worries, what with the turkroaches and the manlet from moscow

Nice dubs and I agree. Slovenians also aren't worried about Croatians. What Milanovic did was a dumb move but it's not indicative of Croatian people at all. That was wrong to generalise. I apologise for that.

Another guy stated this somewhere, but the general sentiment across Balkan is quite similar, people are disenchanted with cuckservatives, now is the time for us or the ((((@ltright))) as they label us to rise

Thread theme

Have a Slovenian bump, lads

dobra

"Bump" kako bi rekli ameri

Poslao sam vam nešto na mailove

Ima neka knjiga o ovome ili se to samo može čitati u znanstvenim člancima?

When the constitution got changed and defined marriage as an union between a man and a woman RTL started airing shit like Will & Grace again. HRT also did a few propaganda stories about faggots.

Now that the migrant crisis has started they aired a story about minorities here. They decided to compare the Baathist folks that arrived here during Yugoslavia to get an education and decided to stay to illiterate islamists.
If you want to get pissed just watch TV for a bit or read the papers.

CROATIA+BULGARIA+HUNGARY
BROTHERHOOD
Dear Serbs, Bulgaria has never betrayed you, as we have never been your allies.

I remember recently they interviewed on TV a ton of different people who came from different parts of the world like Mexico, Norway, Nigeria, Great Britain and so on. There is also a recent written interview done on the regular on večernji I believe. I've read a few of a Brazilian, Ukranian, Korean and others. I don't know much about what's on TV unless I come to someone's house and see something on such as what happened with the aforementioned TV interviews.

Bring back the Croatian-Bulgarian border, senpai.

I usually turn on the news around two times each month. I remember when the boat people stuff intensified they interviewed some Nigerian fellow who fled his country because he was gay. His ambition was to become a soccer player, which is hilarious since one of those big football managers said how "he would never let sick people into his league" when talking about homosexuals.

nazaj na prvo stran

Degenerično

Resno?

...

Pejt spat.
Lahko noč )

Don't be a nigger.

Son you have things to learn. Whites make the best rap. I'm Slovenian I shouldn't have to tell you this. Tram 11, General, Target, Bolesna Brača, Nered, Stoka, El Bahatee legends

Rhythm based music isn't white. Stop degrading your soul.

I can't listen to that crap.
Wasn't one of those fellows a junkie?

Oh shit. But thompson is. I posted good songs here. If you're butthurt about it, go cry.

Stole? Yes. He's a coke addict.

Jebala vas rasprava da vas jebala

It's kind of sad you don't appreciate your own artists. They're really brilliant, whole balkan recognises that.
Maybe you're too young or too stuck up.

That's not music. It's noise. Can't even call it peasant because peasants don't listen to that nigger shit.

Your music taste couldn't mean less to me.

It's not my taste. It's the metaphysical underpinning of music. That noise is made for lower races of man. A civilized individual wouldn't flaunt it around as "good shit"

Looks like someone is going to pay for smuggling jihadis into EU…


mobile.reuters.com/article/idUSKCN11L26P

All good man. Arguing about musical taste would be idiotic.

...

Before someone goes hurr durrr d&c, just stop. I'm not. I fully support Croatian people and mostly 8pol croanons. This is actually result of your dumb as fuck politicians. Milanovic managed to fuck up relations to the lowest point. Now I'm not saying ours are smart, but they're definitely not as dumb as yours.

Milanović is a scumbag who single-handedly managed to fuck up relations with Serbia, Slovenia, Hungary and Italy in one term. I hate that cunt so fucking much. Refrain from back to back posting like this, it detracts from post quality.

Dok je srca, bit će i cro/pol/-a.

What ever happened to yugo/pol/? Are you guys balkanizing already?

There was a yugo/pol/? I thought that was just a shitty circlejerk thread from /int/.

It always leads to war discussion and just shitflinging between Croats and Serbs. There's a (((Slovene))) shitflinging spammer here that the mod refused to do anything about so the problem is still there.

It's only natural.

When your "regional" Holla Forums general has to contain muh Adolf/muh communism, muh Catholic/muh Orthodox, muh Germans/muh Russians, Rome/Byzant differences, it isn't really a regional Holla Forums but a 19th and 20th century false narrative.
Barely 1/5th of Croats have the same historical and genetic history as Serbs. It's only natural the two don't mesh together.

Historically, Shit flinging in these threads is usually started by that faggot kebab tripfag, illyroi (or however the fuck you spell it).

Bump da se thread ne izgubi do sutra.

Yeah man. I don't actually have beef with you lads. It hurt me as much as you when Tomislav Salopek was murdered. I believe some people here in Slovenia started to collect money for his wife and daughter (don't hold me to my word, I don't have a link to back it)