Finnish Resistance movement just released their new video...

Finnish Resistance movement just released their new video. What do you guys think and why aren't you organizing like them?

Other urls found in this thread:

nordfront.se/propaganda.smr.
archive.is/rMWrG#selection-1067.256-1067.415
en.wikipedia.org/wiki/The_Baltic_Origins_of_Homer's_Epic_Tales
arhikuittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/132587-ylen-suomi-on-ruotsalainen-on-pelottavaa-propagandaa
hs.fi/arviot/kirja/a1422069942572
twitter.com/hashtag/rasismirikoslakiin?src=hash
nordfront.se/
twitter.com/AnonBabble

From the video they all seem virgin males with low/average education, I think pol shouldn't share his ecosystem with skinheads

Muh devide and conquer.

It's embarassing you think we will still fall for this. We are not liberals you can lead with a carrot.

Fuck off, infantile.

Finland looks comfy

finns have always been based, I guess when you're stuck inbetween batshit insane russkies and girly swedes you're going to be like this

"Finnish Resistance Movement" is just a front for a nigger tier criminal organization lead from Sweden.

Soft and romanticized. We need to be edgier and cooler in order to attract young angry men.

I did like the charity angle and the zooming on David Duke's book.

Lel, oon jo Vastarintaliikken jäsen.

Too bad about the pan-Nordic angle, it really bugs me. Especially as a finn. But it's not like there's anything better nationalist wise than Nordfront and its offshoots out here.

Those are the usual leftpol response in finnish. These people are finnish leftist using that kind of rethorical limbo. Those two have the same tone and wordings as in finnish. That's the basic bitch leftpoles rethoric nationalist in Finland face everytime.

Native language speaking hired shills are more common than you'd think.

I can only agree with this, but it's still the best and maybe even the only real option we have here in sweden.

Any Finnbros in here to translate the signs they are holding up in the video?
I liked it, btw. Very heartfelt and sincere.

Bothers most people on Holla Forums tbh, we talk about that in Nord/pol/ too.

It's a future goal so it isn't an imminent problem really.

Nice vid finns.

I've been thinking that there are shills being organized and they are developing memes and even hijacking memes from Holla Forums. For example they are trying to call us cucks for being scared of immigrants. It's stupid I know, but they are forcefully pushing it. The reality is that finnish nationalist are scatered and lost. We really don't have strong memetic defences against our enemies and basically our opponents hit hard by doxing and very precices memetics. They have the numbers on us.

They basically are successfully slicing the politics into spectrums of left and right. Where they themselves don't play left, but the middle. They always critizise etno-nationalism for being larpy skinheads, idiots, virgin slobs, etc, while giving some shots at the left also, and then playing the middle that doesn't take sides because TAT IS STOOOOPID!

It's annoying because it's hard to pinpoint them to left, as they say they aren't them, while clearly they are.

Tavistock has a department in finland. I'm not sure if they are on it. We have only guesses and rumours.

Concervatism is growing in Finland, but it's being directed towards libertarianism by clear psyops.

Clearly there are many so called "fake" nationalist who are civil nationalist and don't really want to deport newfinns.

And the shlomo has arrived in the thread.

weak


what is that merchant supposed to be mouthing?

The usual


At this time we do need unity between Nordbros, but I have no desire to federalize with anyone. I think most of us are fighting to keep the nation-states, and Nordfront and VL provides a venue for it for now.

That's a great way to point it out in english/here, but in Finland the Jewish minority is only a couple of thousand people, and not really a known social phenomenom, which would lead into stereotypes. The stereotypes of Jews come from places like Holla Forums, so it doesn't really translate good into our memetic space.

Basically calling someone a Jew will get you laughed as paranoid skinhead because most likey it's not a jew, but some anarchist and antifa trolling you..

This is why we can't resort to >Green text
It doesn't work like that. Maybe if we had years of pushing and forcing memes, but we are scattered.

Clearly our opponents are somewhat organized and greating new angles to attack.

...

Thanks for the translation. I wish you folks best of luck.

wat

*jews
I'm a fucking retard

It's good people are fighting back.

No, you are not a retard because of that.

You are a retard because you don't see that the shlomo in this particular thread can be from anywhere. He is not from any nordic countries.

Also sorry for derailing…

Teettekö mitään?

Meinasin itse liittyä taannoin mutta sitten tulikin Odinien paikallisosasto tosin taidan häippästä tästä ihan piakkoin kun eihän nämä tee yhtään mitään.

Ehkä tsekkaan kyllä tuon täälläpäin alkaneen puolueen kuitenkin ennen vastarintaa mutta jos tuokin kaatuu niin eihän siinä sitten muuta olekuin alkaa larppaamaan vihreän nuolen kavereiden kera.

Generation identity pls go you faggots

Young angry men have failed as a buisness model for nationalism for 70 years. We need to shift focus to families and not being a fucking sperg lord

I feel our best way to attack them is with a message of pride and inspiration, like with the propaganda material of NRM
nordfront.se/propaganda.smr. And to ignore their nonsense to an extent, only respond sincerely. The left is a low level opponent.

Kysyt mitä SVL tekee. Olen huono mies vastaamaan, koska en ole mitenkään mukana toiminnassa. Olen useampana vuonna ollut tukijäsen ja minut on kutsuttu eri tilaisuuksiin, mutta tänä vuonna en saanut edes kutsua. En tiedä miksi. Tosin ei ollut kyllä aikaa moiselle.

Mutta mitä voin kommentoida SVL:stä ja sen toiminnasta on, että sen tärkein tehtävä on rakentaa sosiaalista verkostoitumispohjaa ja ohjata sanomaa kansallismielisissä piireissä.

Ongelmana on, että SVL:llä ei ole näkyvyyttä, koska media on onnistuneesti ajanut SVL:n marginaaliin. SVL ei pysty hallitsemaan julkista keskustelua ja näin ollen puolustaa itseään median toteuttamalta ajojahdilta. Media määrittelee SVL:n moraalittomiksi väkivaltaisiksi rikollisiksi ja maanpettureiksi, jotka eivät ole oikeasti kansallismielisiä, vaan ruotsalaisten ja venäläisten kätyreitä. Kaikki kuulee ja lukee mitä valtamedia kirjoittaa ja sanoo, mutta kukaan ei lue mitä SVL vastaa syytöksiin.

Koska SVL on onnistuneesti ajettu sosiaaliseen marginaaliin, niin kukaan normi ei uskalla postata mitään SVL:n liittyvää ja näin ollen sana ei edes leviä sosiaalisessa mediassa. Ketään jolla on työpaikallaan tai koulussa ihmisiä, jotka sosiaalisesti ja myös moraalisesti saattaa kilpailla hänen kanssaa ei uskalla puhua mitään SVL:stä. Sillä mikään ei ole niin helppoa kun sosiaalisesti leimata joku natsiksi ja näin kerätä liberaaleja moraalipojoja koulussa tai työpaikalla ja näin nousta sosiaalisessa hierarkiassa.

Näin ollen SVL:n on joutunut marginaaliin, eikä se sieltä nouse, jos se ei saa viestiään levitettyä. Ja tästä tuleekin se strategia mitä SVL:n pitää tehdä ja on osittain tehnytkin. SVL:n pitää keskittyä viestintään. Sillä ei ole mitään väliä, että kuinka hienoja kansallissosialistisia puolueohjelmia siellä kirjoitetaan, ellei yksinkertainen viesti suomalaisten moraalisesta oikeudesta itsenäisyyteen ja etniseen säilymiseen leviä. Tuo asia pitää levitä ja iskostua ihmisiin moraalisena oikeutena, mutta se nyt valitettavasti ei sitä tällä hetkellä ole.

fucking elves, get off my board REEEEEEEEEEEEEEEEEE

Nooh, itellä on vähän usko mennyt koko touhuun viime aikoina. Onhan se kiva jakaa fliereita torin laidalla, ottaa kontaktia normeihin tms, mutta ei sillä maailmaa muuteta.

Liike on täynnä hyviä tyyppejä, aines on olemassa. Sen käyttäminen on mielestäni vain jäänyt vajavaiseksi.
Manuaali tähän hommaan on jo olemassa historiassa; Lapuan Liike ja sitä seurannut IKL.


Media antaisi ilmaista mainosta, jos sitä osattaisiin manipuloida a la Trump.

Negatiivinenkin huomio on huomiota.


Elves? Why are you so angry about elves?

are you not speaking quenya?

SVL:n pitäisi keskittyä kahteen olennaiseen osaan, jotka molemmat komppaavat toinen toisiaan.

1) Suomalaisapu - käytännössä SVL:n pitäisi jatkaa altruismia suomalaisille. Tämä sopii myös moraalisen kilven kiillotuksessa, ja rakentaa vahvan moraalisen pohjan järjestön työlle ja viestinnälle.

2) Viestintä ja media - SVL:n on rakennettava kahta viestinnän osa-aluetta, eli levitysmetodeja ja viestinsisältöä. He ovat aloittaneet Riimuradion, mutta kyseisen nettiradion sisältö on vielä suhteellisen heikkoa ja kuuluvuus heikkoa. Jotta kuuluvuus kasvaa on mediasisältöä kasvettava ja parannettava. Tämä tapahtuu parhaiten huumorin ja eteenkin memeettisen huumorin kautta. Toinen hyvä tapa on musiikki.

Tärkein viesti mikä on SVL:n ja muiden kansallismielisten pystyttävä viestittämään on meidän moraalinen oikeutus omaan etniseen turvallisuuteen ja tulevaisuuteen. Siksi viestinnän pitäisi keskittyä lyhyisiin moraalisiin viesteihin ja niiden meemitykseen.

Jotta viestintä ja memetiikka paranisi, niin SVL:n pitäisi luoda oma ylilaudan tai 8chanin tapainen pohja, jossa kaikki kansallismieliset saavat anonyymisti keskustella lähes täydellä sananvapaudella. Tämä loisi Suomeen uuden kansallismielisen memeettisen kaukukammion, jossa sitten vitsit ja meemit hioutuu. Niitä on sitten helpompi levittää. Myös jatkuva trollien ja shillien hyökkäys kasvattaisi väittelytaitoja ja näiden tapausten nuuskintaa. Kyseinen kuvalauta pitäisi olla jatkuvien uutisten keskustelu paikka, jotta keskustelu pysyy ajankohtaisena.

BONUKSENA SVL:n pitäisi kohdistaa uuden alakulttuurin rakentamiseen ja erilaisten sosiaalisten tekemisien, harrastuksien ja ajanvieton kaappaamiseen. SVL:n pitäisi pystyä brändäämään kansallismielisille ruokakulttuuria, kuvataide- ja videotaidekulttuuria, pukeutumis ja harrastuskulttuuria, sekä musiikkikulttuuria. Enkä nyt tarkoita musiikkikulttuurilla mitää RAC ja Oi punkkia, vaan että kansallismielisten pitäisi levittäytyä muille osa-alueille kuten räppiin, synth waveen, poppiin, jne. Eli tarkoittaa, että musiikkiprojekteja ja bändejä perustetaan ja näin ollen luodaan alakulttuuria musiikin ympärille.

Pitkän aikavälin tavoite olisi saada riimuradio oikeaksi radiokanavaksi, jossa sitten soi niitä kansallismielisiä pändejä musiikillisesti laidasta laitaan ja sitten keskusteluohjelmissa levitetään omia meemejä ja vitsejä.

Your language looks like elvish to us burgers

I'm Austrian actually

Its menial work but important. To me the most important thing about NRM is the community.

Among other things.

Njoo vähän miettisinkin että tuota se varmaan pitkälti on ja massat kuitenkin niin "hyi olkko natseja!" ettei SVL:llä varmaan toivoakaan kasvaa isommaksi ennenkuin se Kalifaatti on ihan kunnolla oven takana.

Tuota flaikkujen jakamista voin ihan hyvin harrastaa jossain puolueessakin niin parempi se energia uhrata siihen ainakin toistaiseksi.

Is this the birth of Suomi/Ylil/pol/ now?

Sellainen oli jo syksyllä mutta jäi toiseen lankaan.

Miksi sitä energiaa pitää uhrata turhaan?

Me emme taistele fyysistä sotaa, vaan psykologista sotaa. Demokratiassa valta on mielipidevaikuttamisessa ja mielipidevaikutaminen vaatii psykologisela näkökulmalta moraalista memetiikkaa. Vastapuoli on jo pitkään meemittänyt moraalisia termejä tasa-arvosta, yksilöoikeuksista, ihmisyydestä, demokratiasta ja rasismista.

Meidän pitäisi keskittyä ensiksi moraalisen kansallismielisen narratiivin rakentamisee ja sen meemittämiseen.

Sitten pitää vielä pystyä se vielä levittämään, mutta se ei enää ole vaikeaa, jos memetiikka on jo paikallaan. Valitettavasti se ei vielä ole. Itse olen vuodet jo puskenut moraalista memetiikkaa suomalaisilla keskustelufoorumeilla.

"Suomalaisilla on moraalinen oikeus ajaa omaa ja muiden etnisten suomalaisten etua ja turvallisuutta ilman, että meitä kutsutaan pahoiksi rasisteiksi."

"Etnisillä suomalaisilla on oikeus itsenäisyyteen ja turvalliseen tulevaisuuteen."

"Miksi etnisillä suomalaisilla ei ole moraalista oikeutta tulla kulttuurisesti, taloudellisesti ja poliittisesti edustetuksi? Meillä on siihen oikeus kuten kaikilla muillakin kansoilla!"

...

modern art was not a CIA 'weapon' but was funded, in part, by the CIA for propaganda purposes. The point was to "show the world" how "free" America was, as opposed to the Soviets. That is all

Miten vaan, eihän se flaikkujen jako jne turhaa ole ja ei meillä kaikilla yksinkertaisesti ole älyllistä saati henkistä kapasiteettiä jne muuhunkuin ruohonjuuri-tason toimintaan.

Meemittele vaan rauhassa yliksellä SS-spurdoa tai mitälie eihän sekään turhaa ole onhan ns "äärioikeiston" meemit oikeasti hauskoja mikä muokkaa myös normojen ajatusmaailmaa vs suvakkien rasismiölinä ja jäätyneet persikat.

Tuo lehtien jakaminen on näennäistä mutta aika turhaa, ellei siihen suhtaudu eri tavalla. Jos siihen lehtien jakamiseen suhtautuu niin, että se lehden jakaminen on sivuseikka ja vain keksustelun aloittaja. Eli lehtien jakamisen oikea objekti on päästä keskutelemaan päivässä niin monen ihmisen kanssa kansallissosialismista ja suomen tulevaisuudesta kuin mahdollista, niin silloin tuolla lehtien jakamisella olisi oikeasti vaikutusta ja paljon. Jos annat jonkun randominen paperinpalasen niin harva jää sitä miettimään ja heittää paperin pois, mutta jos saat ihmisen pysähtymään ja luomaan dialogiaa ihmisen kanssa, josta jää muisto ja positiivinen ja jopa jännittävä tunne, niin silloin tuon ihmisen mielenkiinto nousee ja hän todennäköisesti haluaa ottaa asioista selvää.

Aina kun menee puhumaan ihmisille on arvioitava onko ihminen vilpitön vai ennakkoasenteellinen. Moni on ennakkoasenteellinen, joten ainoa asia miten sinä voit voittaa tuon ihmisen puolellesi on, että pystyt keskustelusi aikana tuomaan esille moraalisen sanoman ja myös samalla kyseenalaistamaan jonkun hänen ylläpitämänsä moraalisen ja metafyysisellä tasolla olevan ajatuksen. Kun yksi metatason ajatus kaatuu, niin helposti saadaan nihilistinen reaktio, jolloin ihminen alkaa kyseenalaistamaan monia muita arvoja, joita hän piti ennen itsesäänselvyytenä varsinkin jos se kyseenalaistettu ajatus tuki näitä muita ajatuksia.

Otetaan esimerkki: Joku mies uskoo demokratiaan ja pitää sitä moraalisesti hyvänä asiana, kun taas diktatuuria moraalisesti pahana asiana. Sinun on siis saatava ihminen kyseenalaistamaan molempia ajatuksia ja sinä pystyt tekemään sen tuomalla molemmat hallintomuodot vertailtavaksi. Älä käytä sanaa diktatuuri, vaan puhu monarkiasta, koska monarkialla on psykologisesti parempi stigma. Sano: "Jos on kaksi valtiota, joissa toisessa on demokratia ja toisessa monarkia. Molemmat toteuttavat saman poliittisen päätöksen. Kumpi valtio on tällöin parempi?" Voit jatkaa toteamalla, että se miksi valtio on hyvä taikka paha ei johdu siitä mikä hallintomuoto valtiossa on, vaan siitä mitä politiikkaa valtio toteuttaa. Siihen sinä voit vielä puhua miten demokratiat ovat sotineet jatkuvalla syötöllä sitten toisen maailmansodan. Nyt olet tuonut esille sen, että demokratia ei ole moraalinen itseisarvo ja kun tuo ihminen jälkeenpäin kuulee jonkun perustelevan jotain asiaa sillä, että demokratia on moraalisesti oikein, niin hänelle iskee epäusko ja hänen usko ja samaistuminen tuon ihmisen mielipiteisiin alkaa säröilemään

Psykologisessa sodankäynnissä nimen omaan pyritään hyökkäämään juuri noihin moraalisiin rakenteisiin, jotta ihminen mennessään kotiin jää pohtimaan asiaa. Tarkoitus on istuttaa ajatusvirus. Jokin looginen huomio, joka alkaa säröttämään hänen uskoaan moderniin yhteiskuntaan ja sen moraaliseen arvomaailmaan.

Jos sinulla on lehden jakamisessa muutama sekuntti aikaa sanoa jotain, niin on tärkeä tietää mitä sanoo ja miksi. Aliarvioit memetiikkaa ja psykologista sodankäyntiä. Se että se hioutuu netissä ei tarkoita, että se on turhaa. Monet ylilaudan ja muut netti meemit ovat levinneet arkielämään. Monet sanonnat, stereotypiat ja vitsit tulevat ja leviävät netissä.

Älä ole tyhmä.

Näinhän se.

Families don't support nationalism. Angry young men do. Alas nationalists have tried to take the safe path and catered to families, to no good effect. Try getting angry young men involved and get shit done, retard!

Bump.

Juuri tuommoisen ajatusvirusten levittäminen on tärkeä päämäärä.

This thread is a part of a series of organized shill threads.
The others you can find here:

...

MAGIC PEOPLE, MONGOL PEOPLE

M8 if you're gonna shill the first post, you should at least leave decent b8. Have some pride in yourself!

It's been angry young men in the US england and France for about 70 years. Nothing changed and nothing got done, the communities grew distant from nationalism and it was resigned to drug dealers and gangs. Your the fucking retard swede cuck

Miten voi olla väki näin munatonta? Tämä kaikki haiskahtaa kontrolloidulta oppositiolta.

I probably missed the point since I can't read Finn-talk/Mongoloid, but I enjoyed the video.

Näiten henuava vollenoken puto kärva?

Joka vitun suomilangassa joku vinkuu hiekkaa pillussa siitä, kuinka kaikki on niin munatonta ja tappiomielialaisia.

NYT KAIKKI LAPA PYSTYSSÄ MARSSIMAAN EESTAAS MARSKILLE JA HUUTAMAAN EPÄTAHTIIN SIIGHAILIA! ÄLKÄÄ UNOHTAKO JUODA KALJAA, KUSTA JULKISILLA PAIKOILLA JA OTTAA SITÄ PIRIVEIJARIA MUKAAN! (Onks kellään lainii, on vähä hidas protestiniinku?")

Tätä sotaa ette voita hyppäämällä tarkalleen siihen muottiin, johon vihollinen teidät haluaa. Mitään rotusotaa ei pohjolan perukoilla aloitella kun vibrantti anies on viiden prosentin luokkaa ja keskittynyt jo valmiiksi liberaaleihin perseenreikiin.

...

NF isn't that bad faggot, and with the generational shift it can only improve.
Also who the fuck is Sinead?

We need to focus on ==both== and present our ideals in many different fashions, in order to gather as much support as possible.

However, at the same time we cannot allow infighting and divide and conquer.

Right now, we only have to continue our work in shifting politics more towards the nationalist side. Highlighting national, cultural and ethnical identity.

Kyl ne vähä surullisilta näyttää, mutta sentään ihmisiltä. Toisin kuin vaihtoehtonsa…
Ja tämä nyt mieheltä joka on sitä mieltä ettei Suomen olisi tullut erota Venäjästä, vaan kiltisti luovuttaa se Lenin tuomittavaksi… Oltaisiin vältytty kolmelta sodalta sosialismia vastaan, joista yksi harvinaisen verinen sisällissota… Ja sitten silti hävitä sosialisteille, myydä itsenäisyys halvimmalle tarjoajalle ja vain hyväksyä kohtalo- koska meidän 30v jäljessä oleva teknologia on korkeammalla tasolla kuin hevoskärryt.

Jos haluatte lisää suolaa haavoihin: archive.is/rMWrG#selection-1067.256-1067.415

how's yli/pol/ doing?

...

Aina joku halvatun juutalainen. Saatana.

...

As weak as they, until we took them over.

(heil'd)
I thought you finns hated being called mongols?

Sure, we hated it. Then we noticed that it wasn't race that made Europeans great, and that we can get oppression points for Mongol heritage, we can get attention with it and a special place in the supreme culture of modern age: imageboards.
It has been written; only Finn can conquer the Internet.

We have become the meme.

does that apply to hungarians as well?

Yeah, no. You're evil bigots.

aye, but they've been oppressed by le ebil romanians and want transylvania 'cause it's their rightful clay n sheeit

When did finns stop being based?
Mongolliv spelar roll nästa?

It lacks politically incorrect content and is extremely slow. Mostly very basic bitch stuff, and you always get shunned upon by someone if you mention the jews.

Outside of internet, nobody takes the mongol meme seriously or is even aware of it and the places in the internet that have the mongol meme don't give oppression points. The guy is just shitposting.

Kek siunatkoon. Lanka on pyhitetty.

shitposting is the finnish national passtime, kind of like australia but weird as fuck

When


Yeah, we don't get oppression points. The meme is old, Sweden had ethnic cleansing program against Finns 40 years ago. Forced sterilization and even a nuclear program (they canceled it due to costs). They have a political party here that is founded by Axel Olof Freudenthal, who made the racialist notion that Race = Language. Ie. Finns are Mongols or Turanics.

Oh, and before someone chokes on that, the racialists claim that Egyptians are semitic, so the notion is racialist still (and retarded).

Suomalaiset keksivät ironisen paskapostaamisen. Tätä faktaa ei saa unohtaa

Mutta eikö se olisi vielä ironisempaa, jos sen unohtaa?

We saw the truth.

WE WUZ KHANS

Juutalaiset, arjalaiset (Orjalaiset) ja muslimit olivat orjiamme.

finno-estonian-hungarian khanate when?

When Finnish booze is as cheap as Estonian.

...

So just because we at one time beat you you are going to stop trying?
As it stands your country is fucked, but far less fucked than Sweden.
You still have time.

Before you wonder why I care it's because we raped you white, we're bloodbrothers now whether you like it or not and I will not watch Finland become more of a cultmarx shithole

Säilyttäminen Suomi Suomi.

inb4 joku mainitsee sen teoreettisen voittamattoman Suomalaisen esi-kristillisen barbaari imperiumin. Kuulen tätää hyvää läppää paikallisilta larppareilta.

Jos muisti pelaa oikein joku homo on peristanut koko teorian johonkin legendaan tsjp.

...

Olihan Suomessa oma aatelistonsa ennen ristimiehiä, mutta kovin olivat köyhiä eikä keskenään kahakoivia hämäläisiä ja savolaisia oikein imperiumiksi voi kutsua.

No. I still think that Finland has no right to exist due to our betrayal of Russia. Finns are the most honest people in the world. Yeah, right. Betrayal of 3rd Reich? Haha.
You can go on and on about how important 'race' is, but as it stands, I don't see any nations worth salvaging. Maybe the Poles and Hungarians.


Se ei ollut vakava postaus. Mongolit pitivät kyllä kaikkia noista paitsi arjalaisia orjina. Pohjois-Euroopassa orjuus lienee ollut yleistä suuntaan ja toiseen.

Sen verran mainitsen muinaisesta Suomesta, että täältä on löytynyt arvokkaampia miekkoja, ja useampia, kuin mitä esim. Ruotsissa. Viittaa läheisempään suhteeseen kristillisen Euroopan kanssa tai menestyneempiin sotasankareihin. Tämän lisäksi Suomessa on ollut riittävän vaurasta (tai hurskasta) väkeä, että miekat on myöskin haudattu miesten mukaan, eikä siirretty perintönä käyttöön.

You know, when you deal with Burgers and they do the "you're a white male" it's sometimes possible to exploit their ignorance and just say "I'm not white, my people come from central Asia".

Has worked for me once or twice. In all instances this is related to trolling liberals.

Oletko nähnyt Turun tuomiokirkkoa? Tai Tukholmaa? Suomalaisten verorahoilla ne on maksettu. Suomalaiset pakenivat ruotsalaisten veroja Novgorodiin, jossa olivat toisen luokan kansalaisia. (Vrt. P-koreasta Kiinaan siirtyneet pakolaiset).

Nyt luetunymmärtäminen haltuun, hyvä mies.

Onko Turun tuomiokirkko esikristillistä Suomea?

Ei se muuta mitään afaik.

Elikkäs eikös ole aika ylläpitää perinteitä vitub Spurdo Spärdellä :DDD

This fucking meme right here is the national treasure of Finnish shitposters.

...

Ei köyhiltä peritä sellaisia veroja. En usko mihinkään 'me olimme Atlantis' tyyliseen, vaan että olimme sitä rikkaampaa osuutta pohjois-Euroopassa. Onko se saavutus vai ei..? En tiedä.

hell, that's how your country became relevant to the internet world

Tuo ei ole vielä nostalginen meemi.

(Tsekattu)

Suuri ja ylväs Kek on totisesti siunannut tätä lankaa.

Top Kek

Osaa nyt hyvä hölmö erotella mitä kirjoitetaan.

Suomi vaurastui sydänkeskiajalla hurjasti, esikrisillinen Suomaa ei ollut mikään runsaudensarvien puutarha.

WE WUZ PAN-NOTHERN EUROPEAN EMPIRE

Olihan noita suomalaisheimoja pitkin Skandinaviaa ja Volgalle asti.
Tuskinpa harrastivat mitään merkittävää korkeakulttuuria kuitenkaan.

Oletteko kuulleet teoriasta, jonka mukaan Homerin eeposten tapahtumat olisivat tapahtuneet Baltian merellä ja että Troija olisi ollut Turun tienoilla?
Ja nämä tarinat olisivat sitten kulkeutuneet Kreikkaan ilmastonmuutoksista johtuvien muuttoliikkeiden takia.

Sinänsä huvittava teoria, etenkin kun vertaa Kalevalan-tyylisiin muinaissuomalaisiin perinnerunoihin.

Ikävä kyllä. En tosin kenenkään vakavasti otettavan tahon puolesta.

Ja minä ilmaisin etten sitä sellaisena pitänytkään, vaan pelkästään vauraampana kuin naapurinsa. Riittävän vauraana, että tänne kannattaa palkata Teutoni-armeija valtaamaan. Työ ja kauppa ovat vaurauden avain, ei maaperä- tai Afrikka olisi rikkaimpien valtioiden tyyssija.

Ottaen huomioon, että Novgorodin alueella suomalaiset palvelijat osasivat kirjoittaa monta sataa vuotta ennen läntisiä heimolaisiaan, ja erinäiset vittumaiset lait joita suomalaisille laitettiin, pitäisin ns. kostomentaliteettia validina.

En ole kuullut, mutta melkoisena paskapuheena pidän.
Sen olen kyllä kuullut, että kiinalaisilla olisi mytologiassaan Sampo hyvin samalla tavalla esitettynä.

Validina selityksenä ruotsalaisten oudolle vihalle…*

dude wat

Ristiretket suoritettiin suurelta osin teutonien palkkasotilailla. Ruotsalaiset sotimassa omia sotiaan? Härreguud ja oy vey.

Mistäs tästä voi lukea lisää?

Eihän noita ikinä, Tääkin jonkun random italialaisen kirjasta.


Tuosta voi lueskella lisää, jos kiinnostaa.

en.wikipedia.org/wiki/The_Baltic_Origins_of_Homer's_Epic_Tales

Ylistetty olkoon Kek.

Entäs Suomen toinen High Score heebo?

En köydä tästä lootasta tarpeeksi hauskoja Juhani Saari meemejä.

Koulu-ampujat kannattaa pitää perinteistä kiinni ennen kuin joku mamu-nekru-rättipää opiskelija lahtaa 20+ rauhan uskonnon nimessä. Kulta kuuluu vain kantaväestölle.

Suomalaiset on aika korkea tasoisia meemi maageja tämä lanka on todistaa tämän.

Saari ja pari muuta relevanttia ankkaa, kun nyt paskapostauksesta puhutaan.

arhikuittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/132587-ylen-suomi-on-ruotsalainen-on-pelottavaa-propagandaa

Varoitus: vuodet eivät ole olleet kilttejä luettavuudelle.

Pekkapostaus paraspostaus.

Löysin suoran lähteen (jäi kalvamaan).

>Kirja Muinaissuomalaisten kadonnut kuningaskunta kappale 3 kertoo sivulta 54 teutoniritareista jotka tekivät ensimmäiset ristiretket Liivinmaalle, preussiin ruåtsiin ja Suomeen.
Kirjassa Hämäläisten kuningas vuokrasi turunseudun näille myöhemmin Gotlanninkävijäsakemanneille.

Katos Perkelettä.

why are you finns so obsessed with that duck anyways?

Donald Duck is read by hudreds of thousands every day.

...

Ducks are redpilled by nature.

Superior to frogs

ye disney was breddy redpilled

hs.fi/arviot/kirja/a1422069942572

Suomalaiset natsit saas nyt nähdä miten näitä ukkoja otettaisiin nii vakavasti kun niin haluavat, historia kun on niin kaukana arjalaisuuden ihailemisesta.

Tuo on sitä samaa rataa kuin "venäjäntrollit". Niin, onhan se tietty Venäjän etu että suomalaiset haluavat pitää tehtaansa täällä eikä siirtää itärajan taa pakotteita pakoon.

Jaha täällä yritetään puskea ihmisten hiljentämistä nyt twitter.com/hashtag/rasismirikoslakiin?src=hash


Onko sulla kosmisia Siitoimia?

The words have more vowels than Czech words have consonants.

and more umlauts than ever
"Kolossa maan sisällä asui hobitti"

Olisinpa hobitti metsässä. Kerran nyt on suunnilleen Suomi/pol/-ketju niin ostatkaa mielenkiintoisia kuvia Suomeen liittyen.
Näin joskus jotain kuvia kun Japanin armeijasta kävi porukkaa täällä sodan aikaan, mistä siinä oli kyse?

*Nordic Resistance Movement
There's a Norwegian, Swedish and Finnish divison. The Swedish is the first one founded and the biggest. In the early days of the party, it was called The Swedish Resistance Movement.

Their webpage: nordfront.se/
So much for Swedes being cucked.

The problem is They dont even have 1% of the country actively behind them though same problem is also almost everywhere with right-wing groups especially those of natsoc-orientation.

Sure the common Hans will likely support them but he doesnt do jackshit other than wait for them to fix the country up which wont happen if all Hans and Börje's are just fucking each other in the ass at their flats.

I'm not bashing nordfront, i think they are great guys and seeing a white united-Scandinavia is a dream worthy to actually do something for. just kidding, Onry mongors on the eventual Finngolian Khanate :^)

I dont believe any of that defeatist shit. This isnt the 1980's when being a neo nazi was fringe. Most people I talk to in europe are open to nationalism and most of the fastest growing parties are nationalists.

didn't soldiers of odin spread across Scandinavia though?

Nationalism has 0 connecting points to neonazis / skinheads.

I'm not denying that but Nordfront is NATSOC not just 'Nationalism' so they have hell of a lot harder time to get ACTIVE people/members behind them.

I have no doubt if you asked on the streets and werent a jew or swedish variant of msm you'd find people saying they support Nordfront/nationalist movements but they themselves are most likely not doing jackshit to help uncuck their country, just content waiting for Swedish-Trump to come and save them. i dont like defeatist shit any more than you do but one has to look at the facts and not just blindly assume that everyone is immediately ready to revolt etc, the masses need to be riled up and made to be ready to do so first

I think their Swedish chapters are active atleast in addition to Finnish ones apart from my crappy city, no idea about Norway.

Everyone can agree that politics is downstream for culture, right?

Where is the celebration of true nordic culture in arts? In music, in tv, in architecture, in sculptures?

If you want to affect your country's future, is the best thing you can do not shining a light on our glorious past, present and future to the average nord? Where is the pro-nordic music properly aimed at subverting normies? None of it is!

Nordic Youth, those of you who are capable, instead of wasting your time marching, reading and debating politics which will lead your people nowhere, begin taking control of your country's culture in any aspect you can

Remember Wagner, credited by Hitler to be the most influential person in creating the new Germany

...

Hello FBI.

Actually, Tolkien took some inspiration from Finnish language when he designed the Elvish language for his books.


It's because Finnish is pronounced the way it is written (no silent letters). Any word with more than two consonants successively would prove difficult to pronounce.


Suomi jakoi tiedustelutietoja ja teknologiaa Japanin kanssa sodan aikaan. Suomi oli radiotiedustelun kärkimaita sotaa edeltävänä aikana.

this place is going to the fucking dogs

Hello Chaim.

There. Bad quality though with my config.

finns are basically niggers

I agree. Their whole "culture" is fabricated from pure butthurt caused by being conquered and dominated by foreign powers for centuries.

Much like Americans they have a constant inferiority complex about not really being white. These mongolian and Aztec savages need to be removed from our once proud civilization.

swedes are the genetic wastes of nords

Nice try Montezuma but you have to go back

do you get desktop notifications for every new thread or do you just refresh the catalog every second? How much shekels do you get per 1st post?

I'm austrian sven, at least my country didn't puss out and stay neutral, we joined the third reich

Hahaha holy shit that was bad and corny. I lost my shit the "camping bonding session" bit.

t. spurdo

PS. It would literally take a terrorist attack on large scale in Finland to wake up necessary amount of the populace. The "nazi" party got 3rd in last election, but still let in hundred thousand mudslimes, so they will be one of the smallest parties next time, achieving nothing. So it will take a real happening. If even that, seems like this mental health meme is starting to run in the MSM with terror attacks. Add to that how we have our own real mental health attackers, just yesterday some faggot killed a random man with an axe to the head in broad daylight, where was Soldiers of Odin to protect him?
Absolutely ridiculous.