Just leaving this here

Just leaving this here

ylilauta.org/satunnainen/57372704

...

here's the actual Finnish flag

Nyt kun kävin katsomassa niin ylilautahan on aivan kamalan paska paikka, melkein kaikki porno on kolmiulotteista ja porukka kirjoittaa kuin aivovammaiset, 0/10 en postailisi, lihavakissa -ajat takaisin.

what did he mean by this?

Tossi asia ´velis eni

you seem butthurt :D your language sounds ridiculous and you are poor as shit :D thats why we only come to buy cheap liquor from you retards

I'm American, bro

There's still time to create a libertarian nation, friendo

pick one

Kyseessähän on tosiaan täysi normojenmekka, joka on täysin verrattavissa Facebookkiin tai Suomi24:ään.

...

I agree that open borders suck ass, but I want to create a nation that is libertarian, yet has a closed border policy implemented by the citizens, not the government. lol

Ylilauta on täynnä alaikäisiä jonneja.

VITTU PERKELE KYRPÄ SAATANA KAKKA KUSIPÄÄ

imase slerbaa homopetteri

Kyllä, niitäkin. Mutta yhtälailla Suomi24:stä rantautuneita normoja ja muita, ikäluokaltaan 20-30 ja joitain vanhempia. Harva se päivähän tuolla on jotain työlankoja ja muuta normoilua. Sekä veikkaan, että juuri Suomi24 saapuneet ovat jatkuvien mamulankojen takana.

...

telaa itsesi muumipeikonhirttäjä :DDD

plz english, goy

Et ole ilmeisesti käynyt ylilaudalla? Menohan on siellä mennyt aivan naurettavuuksiin, joka vitun asiaan revitään mukaan neekerit ja maahanmuutto.

vituttaako nami nami

Kyllä. Paska lauta kun on niin, eipä siinä auta.

mene töihin

Toinen asia, joka vituttaa äärettömästi on se että puolet langoista on muutenkin uutisia iltalehdestä tai jostain muusta paskalehdestä. Nauttikaa vaan paskalehtien kommenttiosiona olemisesta.

Mitä vittua sinä vitun sanoa minusta, senkin narttu? Otan tiedät olen valmistunut alkuun minun luokan merivoimien tiivisteet, ja olen ollut mukana lukuisissa salainen ratsioita Al-Qaidan, ja minulla on yli kolmesataa vahvisti tappaa. Olen koulutettu gorilla sodankäynnin ja olen ylhäältä ampuja koko Yhdysvaltain asevoimien. Olet minulle mitään, mutta vain yksi tavoite. Minä pyyhin sinun vittuun tarkasti, jollaista ei ole koskaan ennen nähty maan päällä, merkitse vitun sanoja. Luuletko saada pois sanomalla, että paskaa minulle Internetin? Mieti uudelleen, kusipää. Tälläkin olen yhteyttä salainen verkosto vakoojia ympäri USA ja IP on jäljittää nyt joten parempi valmistautua myrsky, mato. Myrsky, joka pyyhkii pois säälittävä pikku juttu soitat elämää. Sinä vitun kuollut, lapsi. En voi olla missä tahansa ja milloin tahansa, ja voin tappaa sinut yli seitsemänsataa tavoilla, ja se on vain paljain käsin. Paitsi olen laajasti koulutettu aseeton taistelussa, mutta minulla on pääsy koko arsenaali Yhdysvaltain merijalkaväki ja aion käyttää sitä koko laajuudessaan pyyhkiä kurja perse päältä mantereen, senkin paska. Jos vain voinut tietää mitä epäpyhää kosto pikku "ovela" kommentti oli noin kaataa teille, ehkä olisi ollut vitun kielen. Mutta et voisi, et, ja nyt maksat hintaa, et jumalauta idiootti. Aion paskaa Fury ympäri ja te hukkuu sitä. Sinä vitun kuollut, lapsi.

...

10/10

where'd you get 2.3 million from?

76% of 3,004,775 is approximately 2.3 million

oh, right

Decided to check and the actual result is 2,283,629

that's probably like half the population of Finland

r/suomi on paljon parempi

I would say that would be a fair estimate

damn I'm good

eestis are fags :DD

If Eestis are fags then why did Finland choose to be Scandinavian while Estonia didn't? Checkmate, fam