YLYL

YLYL go

...

...

this is not flood you stupid fucking bot

...

...

...

That's the end of my dump, someone elses turn to post shit

your wish is my command

...

...

what's up with the shit images cunt

...

omfg lost that second image

...

stans 4 oh my f&#!ing g#d. yw fam

...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA

you lose

Been a while since a YLYL thread, I constantly sip tea when there's a YLYL thread so if i laugh i spew hot tea all over the place.

...

le_ebin_banana.png

And now go back to 4chan!

...

keklings

This copypasta

"I sexually identify as Heisenberg. Ever since I was a boy I dreamed of cooking blue meth in New Mexico to sell to disgusting foreigners. People say to me that a person being Heisenberg is impossible and I'm fucking retarded but I don't care, I'm beautiful. I'm in the process of smoking 50 cigarettes a day to get my lugn cancer going, and I've started with chemotherapy to lose my hair. From now on I want you guys to say my name "Heisenberg" and respect my right to cook 99.1% pure blue meth and manipulate the people who are the closest to me. If you can't accept me you're a heisenphobe and need to check your meth privilege. Thank you for being so understanding."

I agree.

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

how fucking large is your banana folder?

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

well i think this thread is dead.

ikr

...

...

This comedian will make you laugh till you cry……

...

...

MY OC!

I gain power with every post!

Here take more!

More of my Hank OC


I made them on my PC but I only use my phone, so I posted then saved them.

Not like anyone cares.

Best for last.

...

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

...

...

...

...

Some OC

...

...

...

Shit. Would have been funnier if the nigger got beaten to death.