[Nederdraad] Christenen zijn pissig op extreemlinkse koekwousen!

Op (veel plekken van) Rotterdam (en elders? nog niet bevestigd) kregen veel mensen op 9 mei een brief van "Cultuur onder Vuur" (organisatie Civitas Christiana), dat vraagt om steun tegen de vernietiging van islam en cultureel marxisme

cultuurondervuur.nu/

het is onder leiding van hertog Paul van Oldenberg, en de organisatie is blijkbaar Katholiek van origine, hoewel elders word gezegd dat SGP achterban er achter zit.

Misschien wel goed idee om deze knakkers te steunen, ze noemen veel problemen duidelijk bij naam.

Other urls found in this thread:

twitter.com/BisschopRoelof/status/859054381785911297
twitter.com/BisschopRoelof/status/847104449172656128
pauwnieuws.nl/news/689/breaking-news-aangifte-tegen-de-staat-wegens-cordon-sanitaire-is-een-feit
theoldcontinent.eu/watch-assault/
youtu.be/9XVCOMctVJQ
youtube.com/watch?v=OyfKVy8dhMo
wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/NSChristianity.html
hetzuur.nl/
dinghal.com/
erkenbrand.nl/
frissekijk.info/
archive.is/DvaZi
nl.metapedia.org/wiki/Hoofdpagina
laagland.informe.com/forum/
taaldacht.nl/2015/03/28/de-ware-apen-van-het-noorden/
digibron.nl/search/detail/012f0c129b95c067e36078ca/het-feminisme/5
dumpert.nl/mediabase/7136749/3fb634e7/vluchtelingen_.html
nos.nl/artikel/2173940-formatie-zit-vast-impasse-is-nu-wel-het-woord.html
twitter.com/keesvdstaaij/status/865182268977029120
nos.nl/artikel/2174382-informateur-schippers-heeft-zware-kluif-aan-niet-overstekend-d66.html
twitter.com/KarinSnippe2/status/864408887306452993
archive.is/yNUBh
twitter.com/BisschopRoelof/status/867019427874734081
nos.nl/artikel/2174716-pasjessysteem-in-alle-zwembaden-den-haag-na-overlast.html
www
google.nl/maps/place/Mosplein 26, 1032 JX Amsterdam/
dumpert.nl/mediabase/7148201/81767494/wat_is_een_condoom_.html
dumpert.nl/mediabase/7148151/63818ff5/doe_open_vieze_flikker.html
rd.nl/vandaag/politiek/belder-sgp-geen-verantwoording-aan-partij-over-vergoeding-1.1405392
imgur.com/a/niduC
dbnl.org/auteurs/auteur.php?id=ginn001
worldcat.org/title/ras-en-taal/oclc/4867511
nachtveiligheid.nl/
nl.wikipedia.org/wiki/Lokale_politieke_partijen_in_Nederland
twitter.com/NSFWRedditVideo

...

Die gristenen gaan ons echt niet redden.

(geverifieerd)

Dat is een spelfout, toch OP? Die twee zijn alle twee kanker en horen vernietigd te worden

/onzegasten/ of nie? :^)

Willen jullie meer of minder nederdraden?!

Idioten die geen verstand van geschiedenis hebben, totaal niet! Kanker land heeft geen enkele media die ook maar hint naar de waarheid. Kikestijl is niets anders dan een zionisten magazine en hoort gewoon bij de persgroep.

Ooit de kranten van vroeger gelezen? Onze Nationale Socialistische wolven geloofden heilig in God en streden voor God en Natie!

Opgekankert met je jodenknuffelaar.

Dit zijn dus het typetje blauw gepilde idioten die overduidelijk het probleem van Marxisme zien maar zodanig zijn geïndoctrineerd door de joden media dat ze Nationaal Socialisme alsnog als slecht zien. De correlatie tussen de twee begrijpen ze niet, dat toont aan dat men geen geschiedenis leest. Dit is een strijd, die dit soort idioten nooit zullen winnen, want zij kennen immers de volledige waarheid niet.

Het is exact hetzelfde met de Erkenbrand cucks, ze weigeren in te zien dat je extremisten, die tot de dood gaan om hun overtuigingen uit te voeren, nodig hebt om een Natie te scheppen die de inherente Christelijkheid respecteert. Dit gevecht kan men niet intellectueel winnen. Men zal extremisten nodig hebben die als het nodig was willen sterven voor hun land, hun volk, hun God. Zo niet zal dit verderf van onze cultuur vanwege het Marxisme doorzetten, het doet er niet toe hoe hard je ook roept en hoe gelijk je ook hebt. Het demoralisering proces is al compleet, een groot deel van deze bevolking zijn niets andere dan schapen. In verkiezingen heb je een meerderheid nodig; iets wat onmogelijk gemaakt is door het linkse socialisme wat gewoon communisme is in ons land. Daarom zal een opstand dan wel een oorlog de laatste redding worden. Lezen jullie mee kanker AIVD cucks.

De SPD zit gewoon in GL en dat zijn communisten. Yasser FerrasJesse Klaver is een half Marokkaan, deze verschijning is een belediging naar elke Nederlander. Dit bolshevistische netwerkje krijgt 15 zetels want het is een idioot die predikt buzzwordjes naar het schapenland over oneerlijkheid. Hetzelfde met die voorzitter.

CultuuronderVuur denken dat ze degene die op God schijten vanuit hun liberalistische overtuiging kunnen overtuigen om niet langer het hedonistische egocentrische individualistische pad te kiezen. Dit zullen zijn nooit doen, elke limitering van hun complete welwillendheid en genot in deze afbraak zal men ervaren als een aanval op zichzelf, hiervoor is een autoritaire Staat voor nodig om daar nog een stokje voor te steken.

De extreme opmerkingen die je nodig hebt om je hier nog uit te trekken, die vindt men hier vooral onder onze Nationale Socialisten, deze overtuigingen komen niet uit de lucht vallen, je zal ze moeten opzoeken daar waar je ze nog kan vinden. Dit vereist mensen die de waarheid spreken in de vorm van een media, dit vereist mensen op de straat die demonstreren tegen andere gezinden maar boven alles een Partij die opstaat voor het volk en daarbij bedoel ik niet dat stukje vieze zionistische gesponsorde PVV. De SGP en CDA is overduidelijk bang van haar eigen achterban die steeds toenemende anti welvaarts zoekers en anti-islam standpunt opneemt.

Hij die een vreedzame revolutie onmogelijk maakt, verzekerd een burgeroorlog. Wij als nationaal socialisten zullen weer opstaan, het beleid van degene die dit land in de uitverkoop en afbraak hebben gezet zullen ons de verkiezing verzekeren.

...

Nazisme heeft een hekel aan Christelijkheid door de joodse roots die het christelijk geloof heeft. Hitler had regelmatig ruzie met de katholieke kerk omdat hij vond dat ze te veel een politieke rol innamen. De nazi partij probeerde het geloof te veranderen zodat de joodse roots weggelaten zouden worden van de bijbel.

Groeperingen zoals Jehova's getuigen waren ook verbannen in de nazi tijd in Duitsland. De pure reden voor de interventies die de nazi partij deed was dat ze 1 geloof hadden voor 1 volk i.p.v. een splitsing van katholiek en protestant, verzuiling. Het geloof zou namelijk alleen maar voor onenigheid zorgen onder de bevolking als er geen consensus is.

Dit. Hij klaagt over mensen die Communistische indoctrinatie inzien maar niet het morele, geschiedkundige overgewiçt van Nazi Duitsland en begrijpt dan zeld niet hoe Christendom een proxy Jodenreligie is hier opgelegd voor controle, infiltratie, de ontbinding van onze stammen, toenmalige landen, belangen.

Dit. Hitler wou zelfs de Bijbel verbannen uit Duitsland, maar dat kan nog niet omdat de kerk te machtig was. Had hij de oorlog gewonnen, dan was dat wel uiteindelijk gebeurd.

Dit is dus ook een reden waarom veel christenen zowel commies als nationaal-socialisme haten; de meesten willen met rust gelaten worden met hun bijbel en kerk en rustig leven, en politiek gezien bezig zijn met het houden van een centrale positie, hoewel redelijk autoritair.


no shit sherlock.

Jij hebt echt nooit SGP'er Bisschop zien shitposten op Twitter.
twitter.com/BisschopRoelof/status/859054381785911297


erg leuk allemaal, maar nederdraden zijn allemaal shitposts en geen acties, alleen maar gekanker. Gaat iemand ze eigenlijk bellen ofzo?

Nog beter: twitter.com/BisschopRoelof/status/847104449172656128

Vergeten dat Thierry en Theo in de kamer zitten?

en deze awesomeness.

pauwnieuws.nl/news/689/breaking-news-aangifte-tegen-de-staat-wegens-cordon-sanitaire-is-een-feit

De meeste van die christenen zijn koeken die bespeeld worden door de joden. Kijk maar naar de SGP met hun speciale pro Israël site. Het wordt tijd dat men weer in Wr.Alda gaat geloven.

Kanker. Dat was alles.

Al zijn het cucks, ze worden extreem gevreesd door Wegener Media en de Anne Frank Stichting.

...

Hey kankerjood het was een Jhoke

Wie is hier een kening?

Kanker op fries dat zijn mijn eilanden

...

...

Je weet dat Holland gewoon West Friesland is?

...

...

...

juist

how do you do, water merchants?

Bron?
Waarom hebben de "Joden" in Vaticaanstad National-Socialisten na de oorlog geholpen met vluchten? 6000000D schaken?

Hello windmill merchants
Could you please translate the VOC archives into English your language is very hard and I don't want learning Dutch to be a part of my thesis
also bringing back the VOC when?

Dat was me weer eens een mooie draad, volgende keer beter jongens.

What for? We don't want to import any more niggers anywhere. If the VOC got revived then I pray it would be as a mass deportation/keelhaul fleet.

Make me a waffle.

ask the belgcucks mr. burger man

...

WY

Je bent net zo achterlijk als de gemiddelde christen

kek

Anne Frank heeft 9/11 gedaan.

Altijd weer de eeuwige finn.


WIENE

KENINGEN

oankrúst

You fucked up user.

Is ook niet zo heel moeilijk als 90% die daar woont buitenlander is.

Net als in Almere maakt dat iemand meer alert dan de gemiddelde boer in Friesland.

theoldcontinent.eu/watch-assault/

Ach ja, cucks blijven cucks youtu.be/9XVCOMctVJQ

leer embedden, cirkel.

Als iemand dat tegen me zegt offline dan sla ik hem rech in zijn gezicht

Verdrijf de friez
Frank trots wereldwijd

koek

rooiepil


De Friez is geïmmuniseerd tegen alle gevaren: men kan hem een schurk, parasiet, oplichter, profiteer noemen, het loopt allemaal van hem af als water van een regenjas. Maar noem hem een Friez en je zal verbaasd zijn over hoe hij terugdeinst, hoe gewond hij is, hoe hij plotseling terugkrimpt: ik ben ontmaskerd.

Your picture looks a bit odd

De Gerulfingen(graven van Holland) waren hoogst waarschijnlijk afstammelingen of familie van Kening Redbad. En dat ze over het West Frieze Holtland(houtland) regeerde is waarom ze zich na een tijd Van Holland zijn gaan noemen. Dus kanker lekker een eind op, vieze golen mixer.

Fryslan boppe!!

Vieze friez

watergeest

>>>/christianity/

het is

>>>/christian/

koekwous.

Come to Drenthe , everyone is white here

Drenthe and Groningen are poor as fuck. One can hardly begin a life there with autism skills like Software coding.

Of de korte versie hier
youtube.com/watch?v=OyfKVy8dhMo

Seeing this thread has made my night. Can't read the homeland language but just knowing the Netherlands has some citizens there that want to change it is fucking great.
My Oma and Opa moved from the Netherlands after WWII. Great Opa Died before I could ask about the Nazis that knocked on his door.
Fucking love your liquorice and pickled herrings, mates.

are you 50% or 100%

50%

...

Maar ze doen nu al meer dan jij #verhangallefedora's.

CuckStijl is beter. Het zijn daar allemaal cuckjes die helemaal 'geëngageerd' zijn met vrouwen.

Dat klinkt voor geen meter, cuck is veel beter.

Dit rijmt dus ik heb gelijk.

Verhuis naar een engelstalig land kankermongool

Volgens de afbeeldingen komen ze ook uit de jaren 20, toen hij dus nog niet heerser van Duitsland was, wellicht dat dat niet zijn echte mening over het christendom was maar hij dat simpelweg zei om stemmen binnen te halen. In die tijd was het echt niet mogelijk om als niet-gelovige een verkiezing te winnen, ongeacht van in welk land je woonde.
En in het geval dat dat wel was hoe hij erover dacht kan het zijn geweest dat hij later zijn mening veranderde aangezien het Nationaal-Socialistische Duitsland hun paganistische geschiedenis omhelsden.

Koek is niet beledigend of vernederend, verzin een beter een woord dan met je Down syndroom.

Hoorndrager is de correcte Nederlandse benaming.

ga weg buitenlander

'Positieve Christelijkheid' was een partijpunt van de NSDAP, kansloze kut LARPer.

Hier alles over NatSoc, Christendom en wat ze vonden van Goddeloosheid (en precies waarom jij een LARPende kankerfedora bent):
wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/NSChristianity.html

Minachtend,

Iemand die geen donder geeft om religie maar wel een tyfushekel heeft aan LARPende fedora kutjes.

Werk jij eerst maar aan je beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, allochkankertoon.

ga lekker engels praten mohammed

wie /immigrant/ hier?

Wat een cuck ben je toch.

I mis de nederdraden op halfpol eenbeetje. Hoe gaat het met nederlandse politiek, wat is de praat rondom the coalities? Hoe doet therry het?

Jesse's moeder is recent overleden wat het hele proces nog langzamer maakte dan het al was.

Wat zijn de hoofd partijen hier trouwens welke therry moet overwinnen?


Wel grappig dat hij daarom ook zo'n griekse/intellectuele thema heeft voor een partij, ik vraag mij af of dat deze partijen wel kan bereiken.

doei doei jood

Kanker kikestijl. Helft van m'n comments verwijderd, meestal uiteenzettingen met een meta karakter en niet lomp, en dat is dan al te veel. Nu ook gebanned.

Prima site voor de normies en zelf haal ik er nog wel eens wat uit eerlijk gezegd. Echter je ziet gewoon dat ze binnen bepaalde kaders blijven door de Telegraaf B.V. shekels. De items betreft Amerika/Trump zijn lachwekkend maar de allergrootste hypocrisie is dat men daar nu probeert te doen alsof ze de overwinning van Trump zagen aankomen en hadden voorspeld. Drie dagen van tevoren ja en dat na waardeloze standaard normie artikelen betreft de verkiezingen. GS is zinkend en zullen langzaam afdrijven naar een gefeminiseerd gemiddelde. Gasten zien er ook uit als cucks. Afijn.

Noem eens een paar Nederlandse sites die het beestje wel normaal benoemen?

De enige Nederlandstalige sites die niet (geheel) onder het intellectuele juk der Joden gebukt gaan zijn naar mijn weten de volgende:

hetzuur.nl/
dinghal.com/
erkenbrand.nl/ dit is wel "alt right", en zodoende niet geheel geschikt voor hen die geen spleetoog willen neuken
frissekijk.info/ momenteel niet online, wat waarschijnlijk te maken heeft met het gegeven dat zij een lijst met Joodse personen en organisaties in Nederland aan hun lezerspubliek te beschikking stelden. De lijst is echter nog wel te vinden: archive.is/DvaZi
nl.metapedia.org/wiki/Hoofdpagina
laagland.informe.com/forum/

De kwaliteit van genoemde sites is erg "wisselend"……….

Huh, mag je van Erkenbrand spleetogen neuken? Waar staat dat

Ik dacht dat het koek was vanwege de koekoek.


Wat een koek ben je toch.


Frissekike is iets van altright.nl geworden geloof ik. En kankerbrand zijn pan-Europese koeken.

Volgens mij mag dat van alt-right luitjes alleen als de spleetogen tweedimensionaal en minderjarig zijn

alt-right is kanker voor wie het nog niet doorhad

...

Ja alles kan, inclusief dat de holohoax ooit gebeurt is. Kanker op

Oy vey! De holocaust is gebeurt, goyim.

GEEN KUTLINKS IN DE REGERING! GEFELICITEERD IEDEREEN!

Het overleg is gestopt tussen D66 VVD CDA en Kutlinks. De hoofdreden was (((immigratie))) gevolgd door (((het millieu)))

deze miem heb ik nooit gesnapt, leg uit aub

VVD
PVV
CDA
FVD
SGP
50+

Kanker zelf op kankerhomo.

taaldacht.nl/2015/03/28/de-ware-apen-van-het-noorden/


Ik begon het onverdunde autisme hier al bijna te missen.

Zou dat maar gebeuren. Maar ik denk dat het D66 CDA VVD en GhristenUnie gaat worden . Liever dat dan een kutkabinet over links.

En nog wat


Die neger van volendam heeft t zelf verneukt. In ons huidige (((systeem))) is het belangrijk om samen te werken met ander partijen, en als je breekt met een partij die lang getobt heeft om met je samen te werken, ja logish dat je nooit meer gaat meereageren.

TLDR: Wilders is een ramddebiel, nu hopen dat de FVD het wel voor elkaar krijgt

Het is de functie van Wilders om een randdebiel te zijn.
Als dit bij elkaar over de 75 gaat zie ik dat nog wel gebeuren.

Dat was volgens mij 76 zetels. De cda, vvd en CU trekken D66 naar rechts. Niet slecht, all things consodered.

Nikker/Nicker is een watergeest in folklore. Franken zijn geen blanken, maar vieze nikkers.


CU is ook erg links. Misschien nog wel linkser dan de gay666. Het zijn die ultieme gristenkoeken.

D66 en CU kunnen niet samenwerken. Ze zullen t proberen maar lukken? Nah ze kunnen elkaar zowiezo niet uitstaan.

jup. D666 en de 3 christenen haten elkaar als de pest pokke tyfus. VVD-PVV-CDA-SGP-FVD for the win!

(50+ is niet nodig voor meerderheid)

het is 75 zetels, dus gelijk maar niet meerderheid.

VVD-CDA-D66-CU = 75 zetels
VVD-PVV-CDA-SGP-FvD = 76 zetels
VVD-PVV-CDA-CU = 76 zetels
VVD-CDA-D66-50+ = 74 zetels
VVD-PVV-CDA-50+ = 75 zetels

Geen worden dat Nederland zo een cuckland is met een cuckregering. Rechts in Nederland is fucking infantiel en autistisch. Praten en schrijven als een kleuter is heel stoer, en je wordt er vooral serieus mee genomen. Je bent een echte arier en een man van formaat als je dat doet. Vooral als je elke dag reddit bezoekt en "aww look at cute doggo boop snoot xDDDD" post om je autismeniveaus hoog te houden.

oh mijn lieve god wat een kanker is de politiek ook

geen woord over mogelijk PVV, ipv daarvan willen ze dus GL vervangen met Gristenunie,

of een bolsjeviek kabinet met SP, CDA, D66, GroenLinks, PvdA en ChristenUnie. Van welke planeet komen die mafketels?

Je loopt te zeiken over andere, maar je scheld zelf de hele tijd met cuck. Wie is hier nou infantiel, kankermongool.

Groenlinks gaat sowieso niet deel uitmaken van het kabinet omdat Rutte het niet eens met Jesse's visie over "vluchtelingen".
Ik zelf heb het gevoel dat Rutte uiteindelijk toch maar met Wilders samen zal moeten gaan werken, hij is misschien een cuck maar hij snapt ook wel dat als hij nu een regering gaat vormen met mensen die even veel terroristen het land in willen als Duitsland en Zweden dat hij de volgende verkiezing het zelfde lot zal ervaren als de PVDA.

Ga mijn land uit

Tjonge tjonge, hoe getriggerd kan een paal je maken.
LeL.
Ook een mooie niet partijdige bron zeg, ik wet echt dat zij een objectieve en waarheid getrouwe visie hebben :^)

t.
Lachend, user.

Ik gok toch maar op een kort kabinet gevolgd door missch nieuwe verkiezingen. De zetelverdeling maakt een vierpartijenkabinet een must en dat zal zo onstabiel als de tering zijn. Nu hopen dat FVD het beter doet in de volgende verkiezingen. Het initiatief ligt bij Thierry en Theo.

"Groen" links maakt weer een flinke zeperd. De eerste was Kunduz steunen, terwijl de psp deels aan de basis van de partij staat.
Nu gaat het groene deel in de vuilnisbak. De kans om wat van het klimaatbeleid en duurzaamdeid te maken word weggegooid omdat men het importeren van gelukszoekers belangrijker vind.
Klimaat best belangrijk, maar niet zo belangrijk als het importeren van Iq

Groenlinks bestaat alleen uit mensen die aan het goedheidssingaleren zijn. Net zoals de rest v links. Rechts heeft het ook grootendeels maar niet op het randdebielniveu van links

goede site die je daar hebt, die gaat tussen de bladwijzers

De oprichters ervan waren een stel communisten dus ik betwijfel of het oplossen van milieu-gerelateerde problemen ooit echt hun belangerijkste standpunt was.
"GroenLinks ontstond als fusie van vier partijen ter linkerzijde van de Partij van de Arbeid: de Communistische Partij van Nederland (CPN), de Pacifistisch Socialistische Partij (PSP), voortgekomen uit de vredesbeweging, de groene en progressief christelijke Politieke Partij Radikalen (PPR), en de progressief christelijke Evangelische Volkspartij (EVP)."

Nederlandse Volkspartij wanneer?

leuk feitje: de CPN was kapotgemaakt in de jaren '80 omdat de commies last kregen van gestoorde feministen die ervoor zorgden dat alles om hen zou draaien

Van refo's, geschreven in 1983:
digibron.nl/search/detail/012f0c129b95c067e36078ca/het-feminisme/5

Klinkt precies als het soort gedrag wat vrouwen vandaag de dag tonen.

Als jullie ouder zijn dan 15 heb ik echt medelijden met jullie.

Gisteren heb ik een stuk van het debat over de stukgelopen formatie gekeken.
Op Thierry's betoog kwam geen reactie. Hij kreeg ook niemand mee met de moties die hij indiende.
Betoog en moties gingen over het zakenkabinet en de aanpak van de "grote" problemen. Je weet wel, degene die al decennia spelen en doorsudderen.
Prima ideeen, waar waarschijnlijk 80% van de nederlanders het mee eens kan zijn worder slechts gesteund door Baudet en Hiddema.
De moties waar hij aan refereerd zijn ook allemaal extreem voor de hand liggende oplossingen. Geen verrassing dat ook hier geen steun voor bleek te zijn.

Voor jou

Hoeft niet hoor kemal

dumpert.nl/mediabase/7136749/3fb634e7/vluchtelingen_.html

Zelfs de staatspropaganda moet gaan toegeven dat formatie vast zit:
nos.nl/artikel/2173940-formatie-zit-vast-impasse-is-nu-wel-het-woord.html


Enige oplossing: VVD-PVV-CDA-SGP-FvD-50+

kies er een

jup, dat is al zo raar. al meer dan 2 maanden proberen ze CDA en D66 in 1 kabinet te krijgen terwijl dat gewoon niet gaat. Op papier gedoogt D66 wel christenen, maar in de praktijk hebben ze onoverbrugbare zaken die gewoon niet samen gaan. (e.g. abortus, euthanasie, lgbtalfabet, etc)

A decade of pushing has made it true.

Waarom paal je een inda pinda poepchinees versie? Zeker een kanker anglo?

My best has decided to become friendly with their Dutch twin.

...

Being an American that was touched by nips at Pearl Harbor and not much caring for old nips touching my hair even when I was all of 6 years old. Same upon those that think this is this their board and those that express pedophilia as a white problem upon Holla Forums

You do not know my grandfather's diary of WWI. It's all now that pure blood American Germanic individuals have to keep it alive now. I fight with my nip friend. We will likely have to go against eachother.

Spending 20 years attempting to but now it does not matter. Being Germanic and Marine by blood.

We will have our own party while I show him as it was and still is. Being this sharp and a nip being nigh hivemind material. Bane posting faggot. His grandfather caught me in Hawaii and my parents allowed to touch my golden hair.

We have our game outside of the boards. We havebeen at war and home. Some of us have big talk after being living corpses.

Vergis je niet. D66 zet die bezwaren zó opzij om met DENK te regeren. D66 is altijd een Christen-hatende partij geweest.
Voorbeeld:de studentjes die D66 stemmen vinden hoofddoekjes een verrijking maar gaan volledig jihad als ze een kruisje zien.

I'm not sure why everyone from every other Holla Forums board seems to think this is home now.

You have not made your peace with your country men. The sad part for me is the most Germanic are in America. At least my best has some Dutch family to look into

That past user was right. We are the purest and last of Germanic pride. While our friends dance around as if they are proper Dutch cunts.

My favorite vacation is Sardinia. My deep nip and Dutch friends love when I go on about this.

Wat is deze nikker aan het doen

GoyStijl heeft vandaag een paar interessante artikelen over de islamisering van Amsterdam.

wat de fuck

misschien moeten de conciërges eens de rommel van deze gast opruimen

net als groenlinks, kek

..


ik ga wel in een hoekje staan.

twitter.com/keesvdstaaij/status/865182268977029120

Van der Staaij is een cuck, wil D666 in een kabinet hebben.

En Pechtold wil een Pil van Drion voor Van Der Staaij.
Ja, waarschijnlijk geen twaalfvingerig harmoniumspelen van Kees. Die man is altijd een cuck geweest, heeft geadopteerde uitheemse dochters.

Waarom beveelt hij in hemelsnaam die sodomieten aan? Het enige waarvoor hij ze zou moeten aanbevelen is de brandstapel of het moeras.

die dochters zijn wel christenen en geen islam, dus ik kan ermee leven


Maar D666 is het moeras (bron: FvD)

...

Totaal ok, er is ook niks mis met mexicanen die amerika verzieken :^)

stoot

...

nos.nl/artikel/2174382-informateur-schippers-heeft-zware-kluif-aan-niet-overstekend-d66.html

kek

twitter.com/KarinSnippe2/status/864408887306452993

I'm done

...

Vervolgens wordt EU-regelgeving boven de nationale regelgeving gesteld en zijn alle ministeries behalve het (((ministerie van EUropese zaken))) overbodig.

4/5 Nie sleg nie.

Jy het die regte vlag vir ons gekies.

Guten Tag Sumpfdeutschland!

Praat Nederlands dronken neger.

Goeden dag, waar is mijn fiets?

is een goed begin, het raampje van overton enz.

er was vroeger in portugal ook een christelijke capitalistische fascism, genaamd salazar. Welke gommies verwijderde in zijn land, het is niet onmogelijk om extreem rechts, maar ook om christenlijk te zijn. Veel success voor pic related.

2 gorillion fietsen!!!11!!

mijnheer sufferd; Boers zijn geen negers.

'Hollandse horden' verspreidden massaal hun dna onder Stonehenge-bouwers
archive.is/yNUBh

WY

...

...

Om de werkdag af te sluiten, een goede shitpost van SGP-kamerlid Bisschop

twitter.com/BisschopRoelof/status/867019427874734081

...

Ondertussen in Den Haag
nos.nl/artikel/2174716-pasjessysteem-in-alle-zwembaden-den-haag-na-overlast.html

Waar kan ik solliciteren?

Was dat niet Milo Yiannopoulos' z'n initiatief? Dan neem ik aan dat je bij hem moet zitten.

Ik neem wel aan dat ie liever alleen shitposters neemt die echt neergezette ervaring hebben - dus dan zal iemand als Sargon of Jimmy Metokur boy aannemen. In Nederland kent ie niemand (behalve Generaal dan), dus ik denk niet dat ie hier gaat zoeken voor sollicitanten

stoot anders gaat ie dood

Als dat ooit een ding gaat worden dan zal er waarschijnlijk les gegeven worden door liberale hipsters die nog steeds lachen om 9gag maymays die 10 jaar geleden al werden gezien als niet grappig. Ik vraag me trouwens af hoe mensen denken dat je een baan zou kunnen krijgen door "meme-wetenschap" te studeren.

het is eigenlijk gewoon een vorm van maatschappijleer; studie over internetcultuur.

o dit word leuk; Schippers heeft t maar opgegeven met de formatie, dus het plan is… om een nieuwe formateur van de PvdA het te laten doen.

joy.

Dit word heerlijk amusement, mensen.

Zeg ej, hoorndragers, waarom zijt gulle ulder nog nie aan 't voorbereiden op den rassenoorlog?

Hallo mijn vriendjes en vriendinnetjes da's een grap want er zijn geen vrouwen op 't internet

Hebben jullie iets aan een Antifa hoofdkwartier dox? Het is niet echt geheim, maar 't is beste dat het toch hier staat voor als een van jullie hun kado's wilt sturen
www .[email protected]/* */,4.9133804,3a,75y,107.2h,93.13t/data=!3m6!1e1!3m4!1sDlz03mZa2VGcJxlRkWj0WA!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1
Amsterdam
Mosplein 26

postcode en andere gekut ga ik niet uitzoeken

Absoluut aangewezen

VPN vriend

...

wat zegt een jood in de winter tegen de andere jood?

Sjaal om

google.nl/maps/place/Mosplein 26, 1032 JX Amsterdam/

dit beter?

jup het zit er idd en al een poosje. wat een zielig kraakpand zeg

;^)

Het word nog veel leuker

De 1e kamer heeft oekraïne verdrag erdoorheen gepushed. kankerlappen

van de VVD en de partijkartel verwachte ik het wel. Maar de CU/SGP hadden gezegd dat ze niet zouden voorstemmen en doen het ineens wel. Nou, fuck de SGP dan maar, FvD all the way

Met de geschiedenis van hoe de SGP stemt was dat wel te verwachten. Het blijven gristenkoeks die alles voor de joden doen. Heil Wr.Alda!

Soort it ouut Dutch bros
dumpert.nl/mediabase/7148201/81767494/wat_is_een_condoom_.html

...

Moroccan?
dumpert.nl/mediabase/7148151/63818ff5/doe_open_vieze_flikker.html

Ga je nou heel dumpert hier palen, droeftoeter?

ik heb ook mijn steun laten vallen voor de SGP. Volgende keer FvD stemmen!

Sjongejonge, wat een partij zeg: altijd God dienen - behalve bepaalde geboden als het ons niet uitkomt. Net zo schijnheilig als de rest van het partijkartel. En ik maar denken dat ze gewoon rustige gasten waren die alleen maar met rust gelaten wilden worden op de biblebelt en verder goed opstellen tegen dingen als islam, globalisme en feminisme.

...

REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

...

rd.nl/vandaag/politiek/belder-sgp-geen-verantwoording-aan-partij-over-vergoeding-1.1405392

oh for fuck sake

...

zijn dat heel toevallig nederlandse jodennamen? altijd handig om er zo veel mogelijk te kennen

Dubs voor meer

Ik wil het wel zien. Rol voor dubs.

Jammer jong. Stuur dan maar een maymay

Waarschijnlijk nep, maar ik rol toch maar.

Hou je van Frieslam miems?

Oh nice.

Noice

Nee, kanker op met je Friesland.

(gecontroleerd)
Kom maar op ik ben wel benieuwd

Checked
Kanker dit gaat veel te snel

wtf man hoe kom je hier aan?

Ik ben ook wel benieuwd.

Maakt niet uit. Dubs of maymays

Rol voor meer

Is dit zowaar rasrealisme?

...

...

Dit bedoel ik nu

...

Het lijkt erop. Volgens mij weten ze het zelf niet meer.

Heb je nog meer?

...

...

Ik zit even te lezen. Staan wel wat sappige dingen in.

zeer mals inderdaat

...

...

We dachten hetzelfde

Deze heterosexueel levert gewoon zoals beloofd.
wiew

...

Wat doen we er nu mee?

Verspreiden?

Jongens!?

I'm a white South African moving to Amsterdam for work (software dev), basically I'll be starting a new life there. What to expect? Any advice? I couldn't get a job offer anywhere else.

(((internationale organisaties))), zouden ze het weten?

...

It's going to suck. Please don't assume Amsterdam represents NL in any way.

If you speak Afrikaans, learning Dutch will be easy. Not that people still speak Dutch in Amsterdam but it'll help when going to other places.

Had Baudet niet laatst een nieuwe werkkamer? Ben benieuwd of het overeenkomt.

Dat was toch in het Justitiegebouw, zoals de GPS locatie beschrijfd?

holy kanker roll voor meer

o_o

Staan er twatteraars paraat om dit ver te verspreiden? Dit nieuws moet gedeeld worden!

Ik vond een imgur album die verspreiding wellicht makkelijker maakt
imgur.com/a/niduC

...

roll

rollerino voor meer fvd docs

moar

en mag ik nu a.u.b. meer hebben?

Volgensmij was dit alles

...

Trouwens, misschien even herordenen? Dit album is nu een grote teringzooi

Hoe kan het anders?

Heb het niet zelf gemaakt, dus kan het niet doen

Balen. Komt wel goed.

Moeten we FvD hier anders even over inlichten?

Lijkt me wel. Heb je twitter of zo? Ik denk dat ze nu wel tijdens de kickoff wat mensen de hashtags and accounts in de gaten laten houden.

(holy shit ik twee dubbels en jij nu ook kek is met ons)
Heb ik, doe ik anders wel even.

crimineel ongecontroleerd

Post de rest ook aub

IK ROL VOOR MEER INFORMATIE

Hier, een hobbel met meer OC

what the fuck i never expected this to be an official FVD commercial holy fuck.

Memes zijn een geavanceerde promotie techniek. Propaganda verliest een groot deel van zn kracht als mensen erachter komen dat het propaganda is dat het is gemaakt om denk- en gedrag- verandering terweeg te brengen.

Kortom, lurk nog 2 jaar en kom dan pas terrug faggot.

Deze hele formatie is show. Het wordt gewoon weer de kartelpartijen die zorg dragen voor massa-immigratie.

CDA en VVD willen juist minder immigratie lul. Daar is het juist op geklapt. Kanker toch op met je kartelpartijen

...

echt waarom zijn al die kanker normies hier op mijn Holla Forums? Je moet wel een zeer grote kankerdebiel zijn indien je denkt dat twee pro-EU partijen ook maar IETS tegen massa-immigratie van zandnikkers en ander niet-europees vuil gaat doen.

topkek shill. topkek. Hoeveel betaalde Prutte je hiervoor?

Ja dat is immers altijd overduidelijk uit hun beleid gebleken hihi!


Dat is nu juist de show, dan lijkt het net echt voor de burgermongooltjes. Als ze namelijk werkelijk massa-immigratie wilde stoppen dan gingen ze wel met Geert aan tafel i.p.v. extreem-linkse milieugekkies die MEER MEER MEER willen.

Jij houd hier niemand voor de gek, kanker schil. Een stuk touw om je nek is nog te goed voor je.

wees toch niet zo gemeen tegen de shill en wees zo lief hem een 3 te geven omdat ie het probeerde.

Kansloos dus.

En je bent toch ook een ontzettende kankerlijer om te beweren dat het geen kartelpartijen zijn wanneer die jodin van Volksgezondheid meteen een old-boys fossiel voorstelt van nota bene de partij die zowat is weggevaagd met de verkiezingen.

Als je dat proberen noemt.

Het is inderdaad meer van het niveau dat je ziet op Nieuwskoerier bij geplaatste artikelen van de NPO. Op die draadjes is zoveel Links tuig dat ik inmiddels ervan overtuigd ben dat de NPO hun personeel/stagiaires op die draadjes laat palen, op die manier wekken ze de illusie dat de Linkse mening de meest gedeelde mening is.

Ik mag die gast wel.

Wat je gemakshalve even vergeet is dat een groot deel van de bevolking dus wel op hem heeft gestemd. Je kunt hem een onaardige meneer vinden maar de wil van het volk heb je gewoon te respecteren.

Overigens wil een meerderheid van de achterban van de VVD maar ook het CDA de PVV een kans geven, dus waar hebben we het gvd over? Vanwaar dat wanhopige gezoek naar extreem-Links?

Zijn er nog Holla Forumsderstrijders op bezoek bij JFvD jongerendag?

Ben te oud. Wordt er nog iets opgenomen en op Joodbuis geplaatst?

wanneer en waar is dat?

laat maar, is vandaag blijkbaar. qq

Als hij de kickoff bedoelde dan is dat al geweest.

Hier trouwens Tjer en Theo over de 'formatie' (lees: kartelshow).

Deze is ook fantastisch. Thierry zet ze allemaal in hun hemd, nooit eerder werd het kartel zo te kijk gezet.

...

Vive la France

post frisian memes pls

Fryslân boppe!

als er gekloot is als ik op vakantie ben is het altijd een FKB'er of a kankerfransoos. Al-fucking-tijd!

Nefies, het enige iemand 'n .pdf leêr van Van Ginneken se 'Ras en Taal'? Daar is geen te vinde by hierdie site:

dbnl.org/auteurs/auteur.php?id=ginn001

het ligt vast ergens in een bibliotheek archief

Meestal zijn dit soort boeken alleen nog te vinden in de tweede hands boekwinkels. Kleine kans dat er een pdf van is.

worldcat.org/title/ras-en-taal/oclc/4867511
Hier heb je 66 (universiteits)bibliotheken die hem in bezit hebben. Moet je wel lid van zijn natuurlijk. En zelfs dan worden dergelijke boeken soms alleen uitgeleend op basis van individuele aanvraag en onderbouwing.

Bots

Huppaa

Iemand hier die toevallig iets over nachtveiligheidsdiensten weet?

Ik probeer er wat meer over te weten te komen maar er is praktisch niets te vinden op het wereldwijdeweb.

nachtveiligheid.nl/

Dit is het enige wat ik kan vinden. Een supervreemde site met een login-functie die me overbodig lijkt tenzij de site meer is. De symbologie van de logo's van die diensten is ook verwant aan die van vrijmetselarij. Daarnaast staat er een vreemd verhaal over de Deense nachtveiligheidsdienst op.
1934 DE FORENEDE VAGTSELSKABER (D.F.V.S.) heeft een landelijke dekking. Julius Philip-Sørensen start hetsecuritas-logo schoonmaakbedrijf DET DANSKE RENGØRINGSSELSKAB (DDRS). Julius Philip-Sørensen's zoon, Erik Philip Sørensen, verhuist naar Helsingborg (Sverige) waar hij HELSINGBORGS NATTVAKT overneemt. Dit is het eerste begin van wat later het wereldwijd opererende SECURITAS wordt.

1973 ISSDFVS bestaat inmiddels uit meer dan 30 bedrijven en is actief in 11 landen. INTERNATIONAL SANITARY SYSTEM (ISS) wordt INTERNATIONAL SERVICE SYSTEM (ISS) en wordt omgevormd tot de holding van alle binnen- en buitenlandse bedrijven. DVFS wordt hierbij een van de dochterondernemingen.

1978 DFVS en DANSKE SECURITAS worden samengevoegd. De nieuwe naam wordt ISS SECURITAS.
1993 ISS SECURITAS wordt overgenomen door FALCK en fuseert met FALCK SIKRING. De combinatie krijgt de naam FALCK SECURITAS.
2000 GROUP 4 en FALCK fuseren en gaan verder als GROUP 4 FALCK.
2003-2004 De beveiligingstak van GROUP 4 FALCK fuseert met SECURICOR en gaat in verder als GROUP 4 SECURICOR.
2006 G4SGROUP 4 SECURICOR gaat verder onder de naam G4S.
2011 G4S bereikt overeenstemming over de overname van ISS. Wegens gebrek aan steun van de aandeelhouders van G4S wordt de overname afgeblazen.

Waarom verstopt een private inlichtingenonderneming zich als schoonmaakbedrijf? Heel vreemd allemaal.

Wat denken de nederanons over het verbond tussen Eerdmans en Baudet? Zelf lijkt het me een zeer slimme stap, maar ik vraag me wel af op welke andere plaatsen ze dit kunnen klaar spelen.

het is goed opgezet. Leefbaar R"dam heeft laatst heel erg kebab getriggered door die posters op te hangen om moslim gedrag tegen te gaan, dus dat FvD met hen samenwerkt is handig. Plus, heel veel geroodpilde mensjes leven in R'dam, en zowat heel GamerGate en half Neder/pol/

Het lijkt me dat veel lokale partijen best met FvD zouden kunnen samenwerken.
PVVers op gemeenteniveau zouden er ook wel oren naar kunnen hebben, tenzij Geert van bovenaf de samenwerking verbiedt. Hij blijft immers gecontroleerde oppositie.
Het concept (gemeentelijke allianties in ruil voor provinciale steun) is sowieso best zuiver. FvD is vooralsnog een kleine partij, en niet in staat voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen genoeg capabel personeel aan te trekken en te screenen. Op deze manier vergroten ze hun invloed en publiek.

En zoek ook maar eens op "leefbaar" in onderstaande lijst:
nl.wikipedia.org/wiki/Lokale_politieke_partijen_in_Nederland

Lokale partijen zijn sowieso vaak sterk vertegenwoordigd in een gemeenteraad. Ook zijn ze soms gefundeerd op zaken als steun aan MKB's, 'het behoud van zelfbestuur' (wanneer een gemeente dreigt te verdwijnen door fusie) of 'het behoud van lokale identiteit.'
Genoeg aanknopingspunten, lijkt me.